Florin Salam, AMENINŢAT de MAFIOŢI. Ce „dedicaţie” ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE i-au lăsat pe capota maşinii

Manelistul Florin Salam trece acum prin momente grele si a ajuns sa se teama sa mai iasa pe strada. Salam a primit o dedicatie in stil mafiot si va fi "executat" daca nu va restitui datoriile facute la jocurile de noroc.

28 aug. 2014, 09:44
Florin Salam, AMENINŢAT de MAFIOŢI. Ce „dedicaţie” ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE i-au lăsat pe capota maşinii

Multi dintre prietenii manelistului stiu ca acesta are o adevarata pasiune pentru jocurile de noroc, dar numai apropiatii sai cunosc cuantumul datoriilor facute de Salam pentru a-si onora partenerii de la masa de joc, scrie cancan.ro.

Pentru ca norocul nu a fost mereu de partea lui, Salam a fost nevoit sa produca bani pe loc si astfel a apelat la camatari. Apropiatii sai vorbesc ca, anul trecut, Florin Salam avea de restituit interlopilor nu mai putin de 300.000 de euro. Pentru ca interpretul de manele tot amana momentul platii „ratelor”, sagetile camatarilor i-au trimis o serie de mesaje lui Salam, si acesta a facut tot posibilul si a reusit sa plateasca in primavara acestui an aproape trei sferturi din ele.

Lucrurile au devenit insa cu mult mai serioase, dupa ce Florin Salam s-a trezit, recent, intr-o dimineata, cu un alt mesaj de la interlopi, de data aceasta mult mai clar, pentru ca era formulat in cel mai pur stil mafiot. Pe capota bolidului sau de lux, manelistul a gasit, lipit cu scotch, ceva care l-a facut sa se infioare.

A inteles din prima clipa mesajul, pentru ca ii placea, din cand in cand, sa se mai uite la filmele cu mafioti. Salam avea in fata un biletel si doi trandafiri negri frumos aranjati. Mesajul era scurt si cuprinzator: sa-si pazeasca fata daca nu vrea sa plateasca, pentru ca altfel va face cunostinta cu briciul.

CITEŞTE ŞI La cinci ani de la moartea soţiei, Florin Salam a adus o altă femeie în casă. Află cine este BOMBA SEXY