Magda Ciumac a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat la perfuzii FOTO

Fosta vedeta OTV a ajuns la camera de garda a unui spital de cardiologie, asta dupa ce i s-a facut rau, iar medicii au decis s-o interneze pentru a identifica care este motivul afectiunii.

17 mart. 2015, 09:26

Viata sentimentala a Magdei Ciumac, consumata in fata a milioane de romani, telespectatori ai postului OTV, va putea fi povestita si stranepotilor, pentru ca circul care a avut loc atunci a scris istorie in televiziune, scrie cancan.ro. Dupa despartirea de sotul ei, luptatorul Tolea Ciumac, aceasta si-a luat baietelul si s-a mutat la Timisoara, fara ca cineva sa anticipeze ce se va intampla cu ea.

Citeşte şi Magda Ciumac a devenit din nou MAMĂ. Iată cum arată bebeluşul ei FOTO

Prima transformare a fost din punct de vedere fizic. Magda s-a ingrasat, insa acest lucru nu a parut s-o deranjeze foarte mult. Totusi, problemele de sanatate au aparut imediat.

Fanii sunt in continuare alaturi de ea

Magda Ciumac a ajuns la camera de garda a unui spital de cardiologie, acuzand o stare de rau, iar medicii au decis s-o bage in perfuzii. Intr-un astfel de moment dificil, fanii care o urmaresc pe internet au sarit s-o incurajeze.

Citeşte şi Magda Ciumac are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe Tolea Ciumac. FOTO

„Multa sanatate! Tu esti o femeie puternica, o sa treci cu bine de dragul ingerasului care este langa tine si iti da putere indiferent de ce se intampla”, transmite unul dintre prieteni.