Magda Ciumac, de nerecunoscut. Vezi cum face bani fosta soţie a lui Tolea

Magda Ciumac se declară o femeie împlinită şi fericită. Fosta soţie a lui Tolea este acum femeie de afaceri.

02 mai 2017, 16:57

Magda Ciumac a devenit faimoasă în urma emisiunilor realizate de Dan Diaconescu, unde a dansat pe mese, şi a scandalurilor în care a fost implicată. În prezent, Magda Ciumac este logodită cu un om de afaceri din Timişoara şi are un băieţel din relaţia pe care a avut-o cu Tolea.

Se pare că în ultimul timp viaţa i s-a schimbat radical şi acum Magda se poate considera o femeie împlinită.  „Sunt o femeie împlinită! Sunt ocupată în momentul acesta cu magazinul meu, copilul și casa. Am o afacere cu rochii de mireasă, de seară, costume de bărbați, machiaj și produse cosmetice. Așa că vând, închiriez și primesc spre vânzare. Îmi petrec mult timp aici! Magazinul l-am deschis din luna decembrie și sunt mulțumită”, a zis Magda Ciumac pentru Click!.

Citeşte şi: Magda Ciumac, SCANDAL MONSTRU cu actuala soţie a lui Tolea. „O voi tunde la chelie pe mimoză….”

Citeşte şi După ce toată lumea i-a criticat pozele sexy, în costum de baie, MAGDA CIUMAC a răbufnit. „Ce vă doare pe voi cum…”

Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatolie (Tolea) Ciumac. Cei doi au devenit părinți în 2006. Băiatul lor se numește Alexander Sasha Ciumac. În 2008, Magda și Tolea Ciumac au divorțat. În prezent, Magda Ciumac trăiește o poveste de iubire alături de Andrei Rain, un om de afaceri din Timișoara. În luna mai 2014, Tolea Ciumac s-a recăsătorit cu Alina Rotaru, o brunetă focoacă care a pozat într-o cunoscută revistă pentru bărbați.