Magda Ciumac are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe Tolea Ciumac. FOTO

In urma cu sapte ani, Magda Ciumac scria istorie in audientele televiziunii. Bruneta, cu parul lung si forme apetisante devenea peste noapte dintr-o ilustra necunoascuta, o casnica simpla care la vremea respectiva era sotia luptatorului Tolea Ciumac, o mina de aur pentru OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu.

13 ian. 2015, 12:39

Luni in sir, bruneta s-a prezentat seara de seara in studioul lui „DD” venind cu copilul dupa ea, dansand pe mese, povestindu-si viata sau vorbind simplu si in stilul caracteristic despre cazul disparitiei Elodiei Ghinescu, scrie wowbiz.ro. Seria aparitiilor sale a continuat cu divortul rasunator de Tolea Ciumac, iar dupa o vreme nu s-a mai stiut aproape nimic despre ea.

Citeşte şi Magda Ciumac s-a făcut cât casa. Uite cât s-a îngrăşat fosta iubită a lui Tolea FOTO

La inceputul acestui an, bruneta stabilita acum in Timisoara a dat cartile pe fata si, pentru prima oara de cand s-a despartit de temutul Tolea Ciumac, s-a afisat alaturi de noul ei partener. Magda a recunoscut ca are o relatie stabila spunand sincer si deschis ca iubeste si este iubita. 

Citeşte şi Vă mai aduceţi aminte de Magda Ciumac? Iată cum arată acum fosta soţie a lui Tolea

„Sasha implineste la vara noua ani, iar eu am divortat de sapte. Nu mi-am facut un iubit nici cand aveam probleme, nici la divort si nici dupa. Acum pot spune insa ca am o relatie si mi-e bine, sunt iubita si iubesc. Relatia s-a nascut in urma cu mai multi ani, dar acum am simtit ca pot sa o fac publica. Asa s-a intamplat. A fost ceva spontan. Pentru mine conteaza mai mult sa simt respect din partea celui de langa mine, decat sa-mi spuna cineva ca ma iubeste si eu sa nu simt asta din partea lui. E o relatie inteleapta, bazata pe incredere si respect. Suntem mereu impreuna. Mai mult nu pot sa spun. Viata este imprevizibila, azi razi si crezi ca ai toata lumea la picioare si maine poti sa plangi. Eu am invatat sa fiu cumpatata si sa pretuiesc ceea ce-mi da Dumnezeu”, a declarat Magda Ciumac.