Magda Ciumac s-a despărţit de iubitul timişorean şi acum se iubeşte cu un italian FOTO

Încurcate sunt căile amorului! Asta știe și Magda Ciumac (33 de ani), fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac, de care a divorțat în 2008 și cu care are un băiețel de 11 ani, Sasha. Bruneta s-a despărțit și de afaceristul timișorean cu care își refăcuse viața, iar acum e îndrăgostită-lulea de un italian.

18 ian. 2018, 15:02
Magda Ciumac s-a despărţit de iubitul timişorean şi acum se iubeşte cu un italian FOTO

Nu are nici un regret că a ieșit dintr-o relație de aproape 6 ani cu afaceristul timișorean Andrei Rain (53 de ani), pentru că Magda Ciumac și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, stabilit în Italia, scrie click.ro. Face naveta, din dragoste, și are planuri mari.

Citeşte şi Magda Ciumac SE MĂRITĂ. Incredibil, cine este MIRELE

„Sunt fericită acum cu relația pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple și asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar și de două ori pe săptămână până acolo. M-am obișnuit cu situația asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a declarat Magda Ciumac. 

 

A fost măritată cu un luptător

Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatolie (Tolea) Ciumac. Cei doi au devenit părinții lui Sasha în 2006. Însă doi ani mai târziu au divorțat cu scandal. Tolea s-a recăsătorit cu o altă brunetă focoasă, Andra Rotaru, protagonista unui pictorial îndrăzneț într-o revistă pentru bărbați. Din 2011, Magda și-a refăcut și ea viața alături de Andrei Rain, proprietarul unuia dintre cele mai populare restaurante din Timișoara.