Magda Vasiliu, la al treilea divorț! „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord”

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare a ştirilor de la Prima TV, s-a despărţit de cel de-al treilea soț. Vedeta și Cosmin Stoian s-au căsătorit civil în martie 2015, iar acum patru ani s-au mutat în Italia, unde fiul jurnalistei dintr-o căsnicie precedentă să fie tratat pentru o boală teribilă.

16 apr. 2021, 17:13
Magda Vasiliu, la al treilea divorț! „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord”

Magda Vasiliu, la al treilea divorț! Fosta vedetă de la Prima TV a revenit cu detalii în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP.

Magda Vasiliu, la al treilea divorț!

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus  Magda Vasiliu, care a anuntat că hotarârea luată de comun acord este definitivă: „Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”.

Magda Vasiliu a trecut prin clipe grele și le-a răspuns celor care o întreabă de ce nu se intoarce înapoi, în România. „Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine. Și, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copiii. Și a căzut. Cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute. În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: plecați cu elicopterul la Roma, având în vedere istoricul lui medical! L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă”, a spus Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei, după ce a căzut de pe bicicletă: „Va urma o nouă operaţie. Un fost bolnav de cancer nu e în afara oricărui pericol”

Magda Vasiliu și Cosmin Stoian s-au căsătorit în anul 2015, după ce în octombrie 2014, fosta știristă divorța de tatăl lui Vlăduț, Andrei Vintilescu. Acela era cel de-al doilea mariaj eşuat. Prezentatoarea tv avea 28 de ani în 2003, când divorţa de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie.