Magistraţii Curţii de Apel Braşov au dispus începerea judecării cauzei în dosarul Ferma Băneasa

Publicat: Miercuri, 31 August 2016 11:33 // Actualizat: Miercuri, 31 August 2016 11:33 // Sursa: romaniatv.net

Magistrații Curții de Apel Brașov s-au pronunțat în ceea ce privește procedurile din Camera Preliminară în dosarul Ferma Băneasa, aceștia admițând cererea formulată de Remus Truică privind excluderea din dosar a mai multor convorbiri telefonice care erau prezentate drept probe, potrivit portalului instanței de judecată.

Foto: telegrafonline.ro

Totodată, magistrații au dispus începerea judecării cauzei, precum și menținerea măsurilor asigurătorii luate în cursul urmăririi penale privind bunurile persoanelor inculpate în dosar.

"În temeiul art.102.alin.2 și 3 raportat la art.139.alin.4 C.pr.pen. admite cererea formulată de inculpatul Truică Remus și dispune excluderea următoarelor probe: patru convorbiri telefonice purtate de Truică Remus în luna noiembrie 2015 cu avocatul C.B și o convorbire telefonică purtată în luna noiembrie 2015, cu avocatul C.A. Respinge ca nefondate restul cererilor și excepțiilor formulate de inculpații Truică Remus, Al României Paul Philippe, Roșu Robert Mihăiță, Tal Silberstein, Benyamin Steinmetz, Moshe Agavi, Andronic Dan Cătălin, Marcovici Marius Andrei, Mateescu Lucian Claudiu, S.C Reciplia SRL, Gheorghiță Dragomira, Dicu Corina Teodora, Păvăloiu Nela, Dima Niculae, Jecu Nicolae, Popa Caterina și Delcea Valentin. (...) Dispune începerea judecării cauzei privind pe inculpații (...) menține măsurile asigurătorii luate în cursul urmăririi penale cu privire la bunurile inculpaților (...). Respinge cererile inculpaților Andronic Dan Cătălin, Marcovici Marius Andrei și Mateescu Lucian Claudiu de ridicare a măsurilor asigurătorii", se precizează în soluția pe scurt dată de magistrații Curții de Apel.

Decizia poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicarea încheierii.

Pronunțarea magistraților în ceea ce privește procedurile din Camera Preliminară a fost stabilită inițial pentru data de 16 august, după care s-a amânat pentru 30 august.

Remus Truică, Prințul Paul, Dan Andronic, alături de alte persoane, au fost trimiși în judecată de procurorii DNA în dosarul Ferma Băneasa. Truică este învinuit de constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită, iar Prințul Paul de cumpărare de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H