Cristian Cioacă rămâne în arest până la finalizarea procesului

Magistraţii tribunalului Bucureşti au respins, vineri, cererea lui Cristian Cioacă de a fi cercetat în stare de libertate. El va râmâne după gratii până la finalizarea procesului.

18 ian. 2013, 10:15
Cristian Cioacă rămâne în arest până la finalizarea procesului

Decizia magistraţilor cu privire la rămânerea lui Cristian Cioacă în stare de arest este una definitivă.

Fostul poliţist susţine sus şi tare că este nevinovat, şi mai mult de atât, în urmă cu două zile el a cerut ajutorul magistraţilor şi sprijinul Patriarhiei Române care ar putea să dovedească faptul că Elodia Ghinescu trăieşte într-o mănăstire sau schit din ţară sub o identitate falsă.

Apărătorul lui Cristian Cioacă a solicitat Parchetului ca Elodia să fie căutată la toate mănăstirile, dar şi audierea celui care a ameninţat-o pe Aspazia Cojocaru, judecător la Curtea Constituţională. Cioacă vrea, de asemenea, ca vecinii socrilor săi şi clienţii pe care soţia sa i-a avut în perioada anilor 2005-2007 să fie audiaţi.

„Va rog a fi audiaţi vecinii socrilor mei din localitatea Râşnov pentru a fi interogati cu privire la data la care au văzut-o pe soţia mea la domiciliul părinţilor săi, persoanele cu care aceasta a fost văzută. Solicit aceasta deoarece am aflat în cursul acestor ultimi ani că la domiciliul socrilor mei soţia mea obişnuia să ducă diverşi bărbaţi cu care avea relaţii intime”, scrie Cioacă în cererea înaintată procurorilor.