Magnus Karl Johansson, noul antrenor al echipei feminine de handbal CSM Bucureşti

Magnus Karl Johansson este noul antrenor al echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, a anunţat, vineri, gruparea din Capitală.

06 iul. 2018, 09:35
Magnus Karl Johansson, noul antrenor al echipei feminine de handbal CSM Bucureşti

Magnus Karl Johansson a antrenat în ultimii doi ani în Norvegia, pe Molde HK. Cu o experienţă de 25 de ani pe bancă, noul antrenor al „tigroaicelor” este multiplu campion al Suediei atât în Liga Feminină, cu IK Savehof, cât şi în cea masculină, cu Redbergslids IK. A fost secundul naţionalei Suediei în perioada 2008-2011, timp în care Per Johansson a fost principal, câştigând medalia de argint la Campionatul European din 2010.

CSM Bucureşti şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor. Echipe din Norvegia şi Ungaria pentru „tigroaice”

„Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aştept să începem meciurile în faţa suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti!”, a declarat Magnus Karl Johansson.

„Nu a fost o perioadă uşoară, căutările au fost intense şi am avut pe listă mulţi antrenori. Aşa cum am mai spus, ne dorim stabilitate şi continuitate la CSM Bucureşti. Considerăm că Magnus Johansson este cea mai bună variantă în acest moment pentru echipa feminină de handbal şi va avea tot sprijinul conducerii clubului în îndeplinirea obiectivelor”, a afirmat Gabriela Szabo, director general CSM Bucureşti.

Magnus Karl Johansson îl înlocuieşte pe Per Johansson, care a preluat echipa în martie, după ce după concedierea lui Helle Thomsen.