MAI: Aproape 10.000 de acte de identitate au fost emise duminică

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că duminică au fost emise aproape zece mii de acte de identitate, serviciile pentru evidenţa persoanelor având program cu publicul până la ora 21.00.

11 dec. 2016, 14:02
MAI: Aproape 10.000 de acte de identitate au fost emise duminică

„Vă reamintesc că pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care nu deţin documente de identitate valabile, serviciile publice comunitare pentru evidenţa persoanelor au program cu publicul astăzi, până la ora 21.00, respectiv ora 20.00. Până la această oră au fost emise aproape 10.000 de acte de identitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Citeşte şi:  MAI: 18 sesizări de posibile contravenţii sau infracţiuni ce au legătură cu procesul electoral, înregistrate până la prânz

Potrivit acesteia, dintre cele 495 de persoane aflate în centrele de reținere și arest preventiv ale Poliției Române, care au formulat cereri pentru a-și exercita dreptul de vot prin intermediul urnei speciale, până la ora 15,30 au votat 420.

„Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare la datorie pentru a verifica punctual toate sesizările privind încălcarea legii pentru a stabili cu certitudine existența sau nu a aspectelor semnalate. De fiecare dată când va fi cazul, vor fi luate măsurile prevăzute de lege”, a mai spus Dajbog.