Mai are puţin până se căsătoreşte, dar le-a arătat fanilor ceea ce va vedea SOŢUL în NOAPTEA NUNŢII

O cunoscută vedetă din Marea Britanie şi-a bucurat fanii de pe Instragram, după ce a postat pe reţeaua de socializare o fotografie sexy, în care era îmbrăcată într-o lenjerie intimă minusculă. Astfel, Millie Mackintosh a vrut să îşi anunţe fanii că se va căsători în curând şi nu va mai avea aceeaşi libertate în comunicarea cu cei care o adoră.

28 iun. 2013, 11:33

Millie Mackintosh, una dintre cele mai sexy femei din Anglia, care de curând a renunţat la reality show-ul Made In Chelsea, şi-a uimit fanii după ce a postat o poză intimă, într-o ipostază în care o va vedea doar viitorul soţ, după ce a anunţat că este logodită.

Citeşte şi Fotografia sexy postată de o vedetă pe Facebook: O poză ca să le enervez pe alea URÂTE şi DEŞTEPTE

Potrivit The Sun, vestea că Millie nu mai lucrează în televiziune a fost dată chiar de logodnicul ei, Stephen Manderson, cunoscut şi sub numele de Profesorul Verde. În timpul unui interviu, el a spus că tânăra s-a plictisit de emisiune, care nu o făcea fericită.

Citeşte şi Fetele astea au nişte funduri de NOTA 10. Vezi cele mai APETISANTE posterioare de pe net FOTO

Este una dintre puţinele imagini cu tânăra in ipostaze intime, ultima sa apariţie sexy fiind datorată vântului, care i-a ridicat fusta.