Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe Autostrada Transilvania

Poliţiştii din cadrul IGPR - Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat, vineri, în jurul orei 11,45, un bărbat de 33 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 215 km/h, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii.

15 aug. 2014, 12:02
Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe Autostrada Transilvania

Un şofer a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, după ce a fost prins conducând cu 215 km/h.

Potrivit Agerpres, pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea evenimentelor, de vineri până duminică, 1.895 de poliţişti rutieri acţionează, în medie, zilnic, cu 605 de autospeciale, pe toate tronsoanele de drumuri, în special pe Autostrada Soarelui (A2), pe DN1 şi pe cele care conduc spre alte localităţi în care vor fi organizate manifestări publice.

Tot pe perioada minivacanţei de Sfânta Maria, poliţiştii de la structurile de poliţie rutieră acţionează pe 340 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi şi utilizează echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe 420 de autospeciale.

Poliţiştii rutieri sunt sprijiniţi în activităţile întreprinse şi de elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, care monitorizează traficul rutier pe arterele care converg către principalele zone turistice din ţară, în special pe DN1 şi pe autostrăzi.

Citeşte şi: Şofer prins cu 212 km/oră pe Autostrada Transilvania