Mai bine mai târziu decât NICIODATĂ. GEST SUBLIM făcut de un bărbat cu o întârziere de 41 de ANI

Directorul unei biblioteci a rămas şocat după ce un bărbat a returnat o carte împrumutată cu 41 de ani în urmă. Alături de ea se afla şi plata integrală a amenzii, 299 de dolari, dar şi o scrisoare în care "uitucul" şi-a cerut scuze că citeşte atât de greu.

23 iul. 2013, 07:00

Bibiliotecarul Ty Henderson a rămas surprins în momentul în care a primit prin poştă o carte ce fusese împrumutată cu 41 de ani în urmă. Cu toate că ar fi trebuit să fie înapoiată în data de 17 iulie 1972, bărbatul a uitat să o înapoieze pentru 4 decenii, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Cea mai veche carte din Europa a fost cumpărată cu peste 10 milioane de euro FOTO

Inedit este faptul că alături de cartea „Adevărata carte despre şerpi”, cel care a uitat să o aducă înapoi a trimis şi o scrisoare în care îşi cere iertare, alături de amenda aferentă celor câţiva zeci de ani de întârziere.

Îmi pare rău că am ţinut cartea atât de mult, dar citesc încet. De asemenea, trimit şi amenda de 299.30 de dolari (41 de ani, cu 2 cenţi pe zi). Încă odată, îmi pare rău!„, stătea scris pe o foaie de hârtie.

Citeşte şi Dubai doboară recordul cu cea mai mare carte din lume VIDEO

El nu a returnat-o fără să plătească, a dat şi amenda. Este incredibil. Asta înseamnă onestitatea. Mă bucur că nu a lăsat-o baltă„, a declarat bibliotecarul, încântat de gest.