O controversată VEDETĂ a fost filmată în timp ce îşi BEA PROPRIA URINĂ VIDEO

Una dintre cele mai controversate vedete din America continuă să şocheze prin apariţiile sale. Astfel, după ce a fost fotografiată în timp ce urina pe stradă, Ke$ha a fost filmată în timp ce îşi bea propria urină, direct dintr-o stică tăiată, în timpul unui reality-show realizat de postul de televiziune MTV.

23 mai 2013, 16:41

Starul pop Ke$ha a fost fimată în timp ce îşi consuma propria urină, după ce a fost filmată în cadrul unui reality-show american creat de postul de televiziune MTV, numit „My Crazy Beautiful Life”, potrivit The Sun.

Citeşte şi Kesha pozează goală după ce a SLĂBIT şi şi-a tranformat corpul FOTO

Vedeta a ajuns să se gândească la acest gest după ce una dintre prietenile ei a început să vorbească despre faptul că una dintre prietenele mamei ei şi-a băut propria urină atunci când a a rămas blocată pe un munte. În acel moment, ea a strigat „O să îmi beau propria urină”, elterior, pe fundal s-a auzit cu o persoană urina, camera având-o în prim-plan pe Ke$ha cu o sticlă de plastic în mână, plină pe jumătate cu un lichid galben.

Citeşte şi O controversată VEDETĂ spune că a făcut ‘SEX din PRIVIRI’ cu Johnny Depp, în timpul unei petreceri

Tânără bea o parte din lichid, având pe faţă o expresie de dezgust, în timp ce toate persoanele din maşină râd şi sunt scârbite.