Mai este o săptămână până la Valentine’s Day. Vezi câteva idei cum să petreci

Posibilităţile de petrecere a unui Valentine's Day de neuitat, cel puţin în Bucureşti, sunt restrânse. În afară de un concert şi de o invitaţie la mall, alte evenimente nu sunt anunţate. Tinerii îndrăgostiţi mai pot opta pentru achiziţionarea unui pachet turistic.

08 feb. 2012, 08:44
Mai este o săptămână până la Valentine’s Day. Vezi câteva idei cum să petreci

Cei care vor să meargă la un concert cu ocazia zilei îndrăgostiţilor o pot face la Sala Palatului, unde Direcţia 5 a pregătit pentru cei care ştiu să iubească un concert excepţional dedicat dragostei. Alături de Direcţia 5, ca invitaţi speciali, pe scenă vor mai fi prezenţi Monica Anghel, Paula Seling, Giulia, Anda Adam, cu care Directia 5 a colaborat de-a lungul timpului, precum şi acordeonistul Marian Mexicanul.

Concertul din mall

București Mall găzduiește cu ocazia Valentine’s Day, în perioada 7-14 februarie, un târg de cadouri pentru îndrăgostiți, activități specifice precum ateliere de creație artistică, lecții de dans pentru perechi, muzică live, dar și concursuri interactive cu premii surpriză.

În cadrul Bucureşti Mall, începând cu data de 10 februarie, în parteneriat cu Grădina cu Artiști, va exista un spațiu destinat exclusiv iubirii, unde cuplurile vor putea să creeze liber, în cadru unor workshop-uri de pictură, desen, olărit sau decorațiuni florale și să se bucure de expoziții, precum şi de lecții de dans, teatru și muzică live. În seara de Valentine`s Day va avea loc un concert cu muzică live susținut de Jonathan David, Acoustic Rendezvous, Irina Sârbu și Luiza Zan.

Bal de caritate

Un bal de caritate va fi organizat pe 11 februarie, în apropiere de Valentine’s Day, de către Fundaţia Blue Heron. Vor fi invitate peste 250 de persoane din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civilă şi presa, urmând să se strângă fonduri pentru tineri orfani sau abandonaţi, cu realizari şcolare deosebite, din centrele de plasamentarată ziare.com. Editia jubilara a Valentine’s Day Charity Ball va fi organizata la Hotel Pullman World Trade Center. Programul evenimentului include o prezentare de modă oferită de finalistele Miss Universe România 2011, licitaţia Artmark din colecţii de artă exclusiviste şi momente muzicale oferite de artişti de renume.

Cât costă Valentine’s Day în străinătate

Potrivit Prestige Tours, o posibilitate de petrecere a Valentine’s Day în străinătate ar putea fi Cipru. Preţul pentru Cipru, în staţiunea Limassol, la un hotel de cinci stele, începe de la 255 de euro de persoană, tinerii îndrăgostiţi beneficiind în costul pachetului turistic de trei nopţi de cazare cu demipensiune, o baie romantică la Amathus Spa & Wellness, cină romantică pe 14 februarie, un pahar de şampanie după cină, cadou surpriză oferit doamnelor, precum şi asistenţă turistică locală.

Turiştii trebuie să plătească avionul care cost 150 de euro de persoană. O altă opţiune pentru ziua îndrăgostiţilor poate fi Praga. Potrivit Christian Tour, preţul unui pachet turistic începe de la 280 de euro de persoană, pachetul incluzând transport cu avionul şi două nopţi de cazare cu mic dejun. Cei care vor să petreacă ziua îndrăgostiţilor în stil italian o pot face pentru 177 de euro de persoană. Potrivit Europa Travel, cei care cumpără pachete pe această destinaţie vor beneficia de trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun. Costul unui bilet de avion pe destinaţa Veneţia începe de la 180 de euro de persoană.

Ziua îndrăgostiţilor la munte

Cei care vor să petreacă la munte de ziua lor, pot opta pentru un hotel din Predeal. „Preţul pachetului este de 385 de lei de persoană, tinerii îndrăgostiţi beneficiind de două nopţi de cazare cu mic dejun într-un hotel de patru stele, acces la SPA (piscină, zona dedicată pentru jacuzzi şi relaxare, sală de fitness, cameră de gheaţă, trei tipuri de saună–uscată, cu infraroşu şi umedă cu aromoterapie), precum şi de o cină romantică”, informează Transilvania Travel.