Mai este Victor Piţurcă selecţionerul României? Vezi ce răspuns a dat antrenorul

Victor Piţurcă a avut marţi o întâlnire cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în legătură cu oferta pe care slecţionerul o are din partea grupării saudite Al Ittihad. Din primele informaţii, se pare că părţile nu au ajuns la un acord în privinţa rezilierii contractului dintre Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal.

09 sept. 2014, 12:49
Mai este Victor Piţurcă selecţionerul României? Vezi ce răspuns a dat antrenorul

Victor Piţurcă a ieşit zâmbitor de la întâlnirea pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu, la Casa Fotbalului. Întrebat dacă mai este selecţionerul echipei de fotbal a României, Piţurcă a fost destul de laconic, dar a oferit totuşi un răspuns din care reiese că negocierile pentru rezilierea contractului au eşuat. „Eu cred că mai sunt antrenorul naţionaleiu. Mai bine vorbiţi cu preşedintele FRF„, a spus Victor Piţurcă.

Citeşte şi Dovada că Victor Piţurcă pleacă la arabi. Următoarele două zile vor fi decisive

Pe de altă parte, Răzvan Burleanu a refuzat să se prezinte în faţa presei, în schimb a fost dat publicităţii un comunicat, pe site-ul FRF. „Întâlnirea a avut menirea de a clarifica situaţia la nivelul conducerii tehnice a echipei naţionale, în urma ofertei pe care domnul Victor Piţurcă o are din partea clubului Al-Ittihad.

Federaţia Română de Fotbal doreşte să continue colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă, conform contractului aflat în derulare, în vederea asigurării condiţiilor optime pentru prima reprezentativă în preliminariile Euro 2016„, se arată în comunicatul FRF.