Mai mult jucător, decât antrenor. Victor Piţurcă a câştigat la poker o fabrică de pâine

Site-ul sportuloltenesc.ro scrie că în 2010, când era antrenor la Universitatea Craiova, Victor Piţurcă a câştigat la poker o fabrică de pâine. Păgubitul este omul de afaceri Florin Busuioc, a cărui avere este estimată la 20 de milioane de euro.

18 apr. 2013, 09:07
Mai mult jucător, decât antrenor. Victor Piţurcă a câştigat la poker o fabrică de pâine

Pasiunea lui Victor Piţurcă pentru jocurile de noroc este binecunoscută, încă din anul 1981, când era fotbalist la FC Olt, actualul selecţioner fiind arestat, după ce a fost prins jucând barbut.

De asemenea, în 2002 Piţurcă a fost prins trişând într-un cazino, după ce conducătorilor localului li se păruseră suspect faptul că acesta câştigase 170.000 euro, în doar câteva zile. Analizând imaginile de pe camerele video s-a descoperit că Piţurcă se folosea de o cameră disimulată în pachetul de ţigări, însă managerii cazinoului nu au depus plângere la poliţie, mulţumindu-se să-i reţină selecţionerului suma de bani câştigată în seara respectivă şi să-i interzică să mai joace acolo.

Site-ul sportoltenesc.ro dezvăluie un nou episod din activitatea de „jucător” a lui Piţurcă, petrecut în 2008, când acesta antrena Universitatea Craiova. „Venit la Craiova în toamna lui 2010 să pună echipa pe picioare, Piţurcă a mirosit că-i rost de mâncat o pâine mai degrabă pe tărâm pocheristic. L-a găsit de client pe Florin Busuioc. Există o poveste cum că, prin 2007, Busuioc cel mic a pierdut la cărţi clinicile Pan Med (el e de meserie medic), dar le-a răscumpărat bătrânul Busuioc. De data asta, din confruntarea cu Victor Piţurcă, Florin Busuioc a rămas fără fabrica Pan Group de la Gară.

Inclusiv Adrian Mititelu cunoaşte povestea. În mai multe apariţii televizate, răfuindu-se cu fostul său partener, Mititelu a spus cam aşa: Cât a stat în Craiova, n-a făcut decât să nenorocească nişte oameni la pocher„, scrie sportuloltenesc.ro.