Mai multe crime au îngrozit satul Aprozi de lângă Bucureşti. Localnicii se tem pentru viaţa lor VIDEO

Mister total în cazul crimelor barbare de lângă Capitală. În mai puțin de 2 luni, 4 oameni au murit în condiții suspecte. Doi pensionari au fost găsiţi ucişi în propria casă, iar unul dintre criminali răspunde acum în fața legii. La scurt timp, în sat au mai avut loc alte două omoruri, dar în aceste cazuri, criminalii nu au fost găsiți. Localnicii spun că în localitateal lor Poliţia, practic, nu există.

02 iul. 2017, 11:42
Mai multe crime au îngrozit satul Aprozi de lângă Bucureşti. Localnicii se tem pentru viaţa lor VIDEO

La 30 de km de București, satul Aproz pare a fi unul ca oricare altul, însă crimele odioase care s-au petrecut aici depășeșc orice imaginație, informează România TV. Deși în sat au rămas doar bătrâni, în special văduve, rând pe rând aceștia cad pradă celor care râvnesc chiar și la ajutoarele sociale.

Citeşte şi ŞOCANT. Au violat-o până a murit. Doi români sunt acuzaţi că au răpit si violat o tânară poloneză

Echipa România TV a luat satul la pas pentru a afla supărările celor care se simt neprotejați de poliție. Bătrâniilor le e frică să doarmă noaptea, pentru că se gândesc că atacatorii pot să dea și peste ei.

De departea cea mai odioasa crima este cea a doi batrani, iubiti de tot satul, care au fost macelariti si omorâţi de 4 indivizi, insa doar unul plăteste, pentru că nu a vrut sa ii dea in vileg pe cei care l-au ajutat.

Criminalul este un tânăr din sat care a mai fost la pușcărie. Deși inspira frică în rândul sătenilor, un frate de-al său spune că nu făcea probleme și că a fost amenințat ca să nu îi dea în vileag pe complici.

„Era cuminte, isi vedea de treaba lui, a mai fost inchis. Nu stiu, am inteles ca a intrat acolo, au fost mai multi, l-au adus in poarta”, a spus fratele criminalului. La scut timp, o altă moarte suspectă. Un bărbat a murit pe câmp, iar văduva povesteşte totul cu cu ochii în lacrimi.

„Eram acasa cu totii si a a plecat sa taie mancare la cai si nu a mai venit acasa. S-a dus si l-a gasit mort in caruta. Era harjait pe picioare, zic eu ca l-au tarat de la pus in caruta. Rana in spate avea, la plamani, lovitura de cutit de 3 cm, auzeam si eu cand ziceau”, a spus soţia bărbatului mort. Oamenii legii spun că a fost o moarte accidentală.

Un alt bătrân a fost ucis după ce şi-a ridicat alimentele oferite de Primărie. Se întorcea împreună cu nevasta de la Primărie și cărau pungile cu alimente primite ca ajutoare sociale. La aproape un an s-au aflat și vinovații. Doi copii, cu vârste sub 14 care au scăpat nepedepsiți.

Citeşte şi Principalul suspect în cazul unei crime care a îngrozit Europa a fost prins de poliţiştii din Suceava

Oamenii nu se simt în siguranță în propriile case. Nu există poliție în Aprozi ci la 6 km, în orașul Budești.

„Mi-e frica, ce sa fac, sunt singura, mi-a murit omul, copiii sunt la Bucuresti. Edureros, sunt femei batrane, singure, si sunt foarte speriate”, a declarat o doamnă. 

Poliția spune că își face datoria însă reporterilor România TV nu li s-a dat nicio explicație cu privire la anchetele privind crimele.

Din cauza presiunilor, primarul a demisionat în urmă cu două zile, iar cel care i-a luat locul a luat deja măsuri de securitate

„Un sistem de supraveghere video, ma voi intalni cu domnul comandat sa stabilim punctele cheie, in principiu la intrarile si iesirile din localitati si zonele importante din sate”, a declarat înlocuitorul primarului.