Mai multe vedete de la Antenă, concediate. Ce emisiuni au fost scoase din grilă

Mai multe vedete de la Antenă au fost concediate la sfârşit de an. Şefii au decis să renunţe la unele emisiuni, care, deja, ajunseseră cunoscute la Antena Stars. Emisiunea Star Matinal, prezentată de Ameri Nasrin și de Dima Trofim, nu va mai fi difuzată.

29 dec. 2021, 21:10
Mai multe vedete de la Antenă, concediate. Ce emisiuni au fost scoase din grilă
Mai multe vedete de la Antenă, concediate

Mai multe vedete de la Antenă, concediate. Explicația nu ar fi legată de cifrele de audiență, ci de dorința șefilor din Antene de a nu mai împărți publicul între Neața cu Răzvan și Dani și Star Matinal, scrie Fanatik.ro.

Mai multe vedete de la Antenă, concediate

Ameri Nasrin a fost, deja, ofertată de cei din Antenă pentru un alt proiect, dar decizia vedetei matinalului care de opt ani făcea emisiunea de dimineață se mai lasă așteptată. Colegii ei, însă, nu au fost la fel de norocoși, iar Dima Trofim a rămas ”liber de contract”, la fel ca și o parte din echipa din spatele camerelor de luat vederi.

Citeşte şi: Simona Gherghe își ia rămas bun de la Antena 1. „Scriu rândurile astea în maşină…”. Ce va face în continuare

Nici reality-show-ul făcut de Brigitte și de Florin Pastramă nu va mai fi difuzat, cauza fiind legată de audiențele extrem de mici pe care le aduceau.

La fel a pățit și Armin Nicoară, ”Regele Saxofonului din Banat”, cel care, alături de iubita lui, Claudia Puican, aveau un reality-show în care își prezentau viața printre concerte și distracție.

Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit Armin Nicoară pentru Fanatik.ro.