Mai săraci decât hoţii. Biletul lăsat de spărgători în casa unei familii: „Văd că nici voi nu aveţi nimic”

Polițiștii din provincia Pordenone, nord-estul Italiei, sunt în căutarea unor hoți care au spart mai multe locuințe. În una din ele, unde nu au găsit prea multe de furat, hoții le-au lăsat locatarilor și un bilet cu un mesaj prin care își cer scuze.

30 aug. 2023, 11:32
Mai săraci decât hoţii. Biletul lăsat de spărgători în casa unei familii: „Văd că nici voi nu aveţi nimic”

„Scuze, dar nu avem bani și trebuie să mâncăm, dar văd că nici voi nu aveți nimic”, este mesajul scris pe o foaie de hârtie lăsată de hoţi într-o casă spartă din localitatea Chions, relatează Il Gazzettino.

Potrivit sursei citate, mesajul a fost scris cu greșeli, astfel că polițiștii suspectează că hoții ar putea fi cetățeni străini.

Totuși, chiar dacă au constatat că locatarii nu aveau o situație materială bună, hoții tot n-au plecat cu mâna goală din casă furând o cafetieră și o friteuză cu aer cald.

Data exactă a furtului nu este cunoscută, pentru că s-a petrecut în perioada în care proprietarii erau plecați în vacanță, potrivit Digi 24.

Carabinierii speră că vor recupera amprente de pe biletul lăsat de hoți, care îi vor ajuta la identificarea acestora.

Citește şi: Emmanuel Marcon, anunț de ultimă oră despre o posibilă lovitură de stat în România și Bulgaria. „Aceste state nu ar mai exista astăzi”