Mai SEXY de atât nu se poate: Un cunoscut MODEL american a pozat TOPLESS într-o rochie de PAIE FOTO

Lily Aldridge, una dintre cele mai frumoase femei din America, s-a lăsat fotografită într-o rochie ciudată, împletită din paie. Cu toate acestea, articolul de îmbrăcăminte a atras atenţia bărbaţilor, lăsând la vedere corpul sexy al femeii în vârstă de 27 de ani.

01 apr. 2013, 17:36

Tânărul model american a lăsat imaginaţia bărbaţilor să zboare, după ce s-a lăsat fotografiată topless într-o rochie făcută din paie împletite care lasă la vedere mai multă piele decât trebuie, potrivit The Sun.

Citeşte şi O vedetă a ieşit pe stradă în pantaloni atât de scurţi încât a arătat totul trecătorilor FOTO

Lily Aldridge, în vârstă de 27 de ani, a aprticipat la o şedinţă foto organizată de revista americană Tatler. Ea va apărea în viitorul număr al publicaţiei, într-un pictorial incendiar. Rochia îi pune în evidenţă corpul frumos bronzat, cu o culoare asemănătoare ciudatei rochii din paie.

Citeşte şi A fost desemnat cel mai sexy bust din lume. Află cui îi aparţine FOTO

Ea a revenit în lumea modei, după ce a luat o pauză de câţiva ani pentru a naşte un copil, alături de soţul ei, cântăreţul Caleb Followill. Fiica lor, Dixie Pearl, a venit pe lume în cursului lunii iunie a anului trecut. Cei doi soţi s-au cunoscut în anul 2007 la un festival de muzică din California şi s-au căsătorit în luna mai 2011.

Citeşte şi Au apărut goale în filme, iar acum regretă GALERIE FOTO SEXY