Mai sunt două zile și PLUTO intră în RETROGRAD. Ce transformări aduce Lordul ÎNTUNERICULUI pentru noi toți

Pluto Retrograd ne ghidează să privim transformările trecutului, ceea ce a dispărut, ce s-a ridicat și ce rămâne încă în umbra.

29 apr. 2023, 00:37
Mai sunt două zile și PLUTO intră în RETROGRAD. Ce transformări aduce Lordul ÎNTUNERICULUI pentru noi toți

Pluto este planeta morții și a renașterii. Cunoscut ca Stăpânul Lumii Ascunse, Lordul întunericului, Pluto retrograd ne lovește la nivel psihic, lucrând la straturile mai profunde ale ființei noastre. Începând cu 1 mai 2023, Lordul Lumii Misterioase va intra în propria sa lume, apărând pe 10 octombrie 2023, cu înțelegeri și înțelepciune mai profunde.

Pluto Retrograd ne ghidează să privim transformările trecutului, ceea ce a dispărut, ce s-a ridicat și ce rămâne încă în umbra.

Pluto retrograd în Vărsător

Pluto intră în călătoria sa retrogradă în zodia Vărsător. Acesta este primul retrograd pe care l-a făcut în Vărsător în timpul vieții noastre, ceea ce îl face foarte semnificativ.

Horoscop mai 2023, cu Claudia Pătrăşcanu: Mercur retrograd, amânaţi orice acţiune importantă

Lordul întunericului va rămâne retrograd în Vărsător doar până pe 11 iunie, când va reveni în Capricorn, așa că aceasta este o fereastră rară pentru a intra mai adânc în temele Pluto-Văsător.

Intrarea în Vărsător a început un ciclu puternic și nou. Unii chiar simt că este începutul tranziției noastre în Era Vărsătorului.

Se spune că Pluto în Vărsător aduce mai multă putere tehnologiei, un accent mai mare pe comunitate, umanitarism și progres spiritual.

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort

Fiecare element din ceea ce aduce Lordul întunericului are o latură luminoasă și una întunecată. De asemenea, fiecare element din ceea ce aduce este setat să creeze unele morți, unele renașteri și transformări profunde.

Pluto este procesul prin care totul arde și ascensiunea care vine atunci când cenușa este gata să fie transformată.

Navigarea retrogradă a lui Pluto

În timpul unui Pluto Retrograd, ne simțim ghidați să reflectăm asupra ciclurilor morții și renașterii din propriile noastre vieți.

Există două perioade de timp la care ne putem simți atrași să ne uităm. Prima este din 23 martie 2023. Ce transformări s-au produs de atunci? Cum ne-am schimbat și am evoluat? Cum ne-am renăscut?

Următoarea perioadă în care să ne uităm înapoi este de la 8 octombrie 2022. Aceasta a fost ultima zi în care a fost în retrograd. De la această dată, cum s-a transformat viața ta? Ce moarte și ce renașteri au avut loc? Prin ce transformări ai trecut?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.