Maia Morgestern, în ipostaze neaşteptate pe site-ul unui teatru de păpuşi FOTO

Mare le-a fost mirarea unor părinţi care căutau următoarele spectacole pentru copii atunci când au văzut pe site-ul unui teatru cunoscut fotografii incendiare cu actori celebri. Pe pagina oficială a teatrului de păpuşi Prichindel sunt postate câteva fotografii în care marea actriţă Maia Morgenstern apare în ipostaze deocheate, în dresuri.

08 oct. 2014, 08:42

În aceste fotografii, Maia Morgenstern se atinge senzual în zonele intime, lăsând la vedere aproape totul, scrie spynews.ro. Nimic ciudat până acum, probabil aşa era scenariul piesei de teatru jucată la Casa de Cultură a Studenţilor, însă copiii care au acces la site-ul pe care sunt postate piesele de teatru cu păpuşi îndrăgite de ei au rămas oripilaţi.

Citeşte şi Maia Morgenstern a fost la un pas de a-şi avorta copiii. Motivele actriţei

Cea pe care o ştiau din roluri precum mama lui Iisus sau serialele româneşti era acum pe scenă în dresuri, în ipostaze demne de filmele pentru adulţi.

Citeşte şi Maia Morgenstern divorţează. Soţul a părăsit domiciliul conjugal

Neatenţia celor care administrează pagina de Facebook a teatrului de păpuşi va fi probabil sancționată de către părinţii îngrijoraţi de faptul că micuții lor pot intra oricând pe site pentru a vizualiza fotografiile cu spectacolele lor preferate. Pe de altă parte, unii, cu simțul umorului, au preferat să facă bășcălie pe seama fotografiilor respective, comentând la una în care apăreau doi actori care simulau preludiul unui act sexual: „Ce păpuși…”