Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: „Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”

Maia Sandu a profitat de scurta vizită din România şi a urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt de la noi din ţară. Preşedintele Republicii Moldova s-a lăudat cu drumeţia sa pe reţelele de socializare.

02 aug. 2021, 10:44
Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: „Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”
Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: "Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte"

Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Președintele Republicii Moldova a profitat de faptul că a fost înt-o scurtă vizită în România şi a urcat pe cel mai înalt vârf din ţară.

Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoneanu

Preşedintele Republicii Moldova a postat pe Instagram o fotografie făcută lângă borna cu Vâlful Moldoveanu. Imaginea a fost însoţită şi de un mesaj.

”Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte”, a scris preşedintele Republicii Moldova pe Instagram.

Fotografia cu președintele Republicii Moldova într-o ţinută sport a strâns  o mulţime de comentarii pozitive din partea internauților.

„Câtă mândrie să avem un asemenea președinte. Vă iubim”, „Președinta noastră! Un exemplu elocvent pentru toți cetățenii,succese mari doamna Maia , aveți toată susținerea noastră!”, „Respect! O fiinta atat de firava si totodata atat de puternica! Ma fascinati!”, sunt doar câteva dintre comentarile de la postarea preşedintelui Repulicii Moldova.

Vârful Moldoveanu atinge o înălțime de 2.544 de metri și este situat în Masivul Făgăraș din județul Argeș.

Citeşte şi Maia Sandu a desemnat un nou premier pentru Republica Moldova. Cine este Natalia Gavriliță

Maia Sandu e cel mai votat politician din istoria alegerilor din Republica Moldova. Recordul pe care l-a doborât

Maia Sandu a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale de anul trecut din Republica Moldova. Aceasta este cel mai votat politician din istoria alegerilor organizate în Republica Moldova. Candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) a bătut un record vechi de peste 20 de ani.

O analiză realizată de compania iData – Date Inteligente arată că Maia Sandu a bătut un record vechi de 24 de ani, după ce a fost votată de nu mai puţin de 943.486 de alegători.

Până la Sandu, recordul anterior a fost deţinut de cel de-al doilea preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi. El a fost ales în 1996 cu peste 919.800 de voturi, notează sursa citată.

Citeşte şi Moscova ameninţă Moldova, după ce partidul Maiei Sandu a câştigat alegerile: „Dacă Maia Sandu va duce aceeaşi politică pro-Europa şi pro-NATO, vom acţiona în consecinţă”