Maicon a făcut cea mai tembelă farsă din istoria fotbalului. Jucătorul a fost exclus din naţionala Braziliei

Selecţionerul brazilian Carlos Dunga l-a exclus pe fundaşul dreapta Maicon din lotul care va disputa marţi un amical contra echipei de fotbal a Ecuadorului. Fotbalistul, fost coleg cu Chivu la Inter Milano, a fost dat afară ca urmare a unei farse incredibile pe care i-a făcut-o unui coechipier.

08 sept. 2014, 12:13
Maicon a făcut cea mai tembelă farsă din istoria fotbalului. Jucătorul a fost exclus din naţionala Braziliei

Maicon a fost titular şi a jucat 90 de minute vinerea trecută la Miami, la victoria Braziliei cu 1-0 în faţa Columbiei. După partidă, el a mers într-un club, alături de Elias şi Oscar, unde au consumat alcool din belşug, iar Elias a băut până n-a mai ştiut de el.

Vezi şi FARSĂ TERIFIANTĂ cu un CÂINE deghizat în PĂIANJEN MUTANT. Oamenii au fugit mâncând pământul VIDEO

Maicon l-a cărat pe Elias în camera de hotel, dar se pare că a fost foarte deranjat că acesta i-a stricat distracţia şi a decis să se răzbune. Astfel, a luat un ardei iute, pe care i l-a introdus lui Elias în anus, iar apoi a vărsat lapte pe hainele cu care acesta era îmbrăcat. Când s-a trezit, Elis nu-şi mai amintea nimic, l-a rugat pe Maicon să-i spună ce s-a întâmplat, iar ce a auzit l-a adus în pragul depresiei. Maicon i-a spus că la un moment dat Elias a dispărut din club şi a fost găsit în toaletă, unde fusese violat de câţiva bărbaţi. Iniţial Elias nu l-a crezut, dar s-a speriat când a simţit arsuri în zona anusului. Îngrozit, Elias a mers la medicul naţionalei, şi i-a povestit totul selecţionerului Carlos Dunga, care i-a cerut lui Maicon să facă portretul robot al agresorilor.

Cum totul a luat o aploare nedorită, Maicon a povestit că totul a fost o glumă, iar Dunga a luat imediat decizia de a-l exclude pe fundaş din lot. Pe de altă parte, medicii naţionalei au cerut ca Elias să consulte un psiholog.

Citeşte şi Răpire FALSĂ la Suceava. Gluma PROASTĂ care a scos toată Poliţia în stradă VIDEO