MAICON A MURIT. Mircea Lucescu a anulat antrenamentele, steliştii deplâng pierderea

Şoc în dimineaţa zilei de sîmbătă! Fostul stelist Maicon Pereira a decedat în urma unui grav accident rutier petrecut în Doneţk. Tragica dispariţie a fost anunţată de site-ul oficial al clubului ucrainean. ge-0

08 feb. 2014, 10:53
MAICON A MURIT. Mircea Lucescu a anulat antrenamentele, steliştii deplâng pierderea

Maicon a murit. „Era un băiat liniştit. Ţin minte că o dată a dat gol şi şi-a pus degetul la gură făcînd semn să tacă toţi cei care au vorbit de rău de el. Am cîştigat şi apoi antrenorul Sorin Cîrţu a declarat că îşi doreşte ca Maicon să-l facă să tacă de acum încolo la toate partidele”, a declarat pentru FANATIK.RO fostul coleg al brazilianului de la Steaua, argentinianul Pablo Brandan.

 „E incredibil ce s-a întîmplat… Nu pot să cred că Maicon nu mai este! Parcă ieri eram colegi… Cum a trecut timpul! Țin minte că ne-am întîlnit ultima dată prin 2013, pe aeroport, cînd eu jucam la Cernomoreț Odessa. Am mai depănat amintirile pe care le aveam împreună de la Steaua. Era un băiat modest, sufletist și talentat. Nu mai am cuvinte… Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat şi Lucian Burdujan, şocat de cumplita veste, pentru FANATIK.RO.

Şi fostul coleg din atacul roş-albaştru, Marius Bilaşco a fost şocat la aflarea veştii că brazilianul Maicon a decedat într-un accident de maşină: „Nu îmi vine să cred, şi era şi tînăr, avea toată cariera în faţă! Ce să zic de el? Chiar era un tip extraordinar, liniştit, mereu era vesel, a fost un coleg mişto, glumea mereu cu noi. Sincer, nu înţeleg de ce nu a fost oprit de Steaua, chiar nu înţeleg, pentru că era un fotbalist foarte bun. A avut o perioadă foarte bună cu Sorin Cîrţu, apoi a venit Olăroiu şi nu prea a mai jucat, nu ştiu de ce… Îmi pare rău de tot pentru el, nu am cuvinte, Dumnezeu să-l ierte”, a spus Bilaşco 

UPDATE 11:20. Mircea Lucescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre tragedia petrecută: „Cînd am auzit am rămas fără cuvinte… Un băiat extraordinar, cu mult bun simţ şi un atacant care avea simţul porţii. Tocmai am încheiat discuţia cu brazilienii mei din echipă şi am anulat ambele antrenamente de azi. Am înţeles că nu conducea el, ci un prieten de-al lui. Mergeau pe un drum drept, iar cel care conducea, nu era obişnuit cu gheaţa şi vremea rea şi a intrat frontal într-o maşină care venea pe contrasens”.

 Citeşte mai multe pe fanatik.ro