Maimuţa lui Justin Bieber a fost confiscată pe aeroportul din Munchen

Serviciul vamal de pe aeroportul din Munchen a confirmat sâmbătă că a confiscat o maimuţă de companie aparţinând unui pasager, pe care presa l-a identificat a fi cântăreţul canadian Justin Bieber, relatează AFP, potrivit Agerpres.

30 mart. 2013, 19:52
Maimuţa lui Justin Bieber a fost confiscată pe aeroportul din Munchen

‘Un pasager, a cărui identitate vama nu are dreptul să o comunice, din raţiuni de confidenţialitate, a sosit joi cu o maimuţă în viaţă, dar nu a fost în măsură să furnizeze documentele necesare’, aşa că maimuţa ‘a fost confiscată până la noi ordine’, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al vămii de pe aeroport, precizând că animalul ‘se simte bine’.

Potrivit mass-media, respectivul pasager este Justin Bieber, iar maimuţa confiscată poartă numele de Mally şi ar fi primit-o cadou cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani. Pentru ca să-i fie restituită, starul canadian trebuie acum să furnizeze documentele solicitate, mai ales certificatele veterinare.

Justin Bieber se află într-un turneu european. Sâmbătă are un concert la Viena, apoi va merge la Berlin şi în alte oraşe germane, ultima etapă fiind Scandinavia.

Întrebat ce se va întâmpla cu maimuţa dacă artistul nu va prezenta documentele cerute, responsabilul vamal a răspuns că în această eventualitate ‘se va face un anunţ’.