Maine este noaptea reducerilor la kika

Retailerul de mobilier, kika, organizează joi noapte o campanie de reduceri promoţionale.

08 feb. 2012, 14:38
Maine este noaptea reducerilor la kika

Magazinul kika din complexul comercial Militari de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti desfăşoară mâine noapte o campanie promoţională de reducere a preţurilor. Astfel, în intervalul orar 18:00-23:00, toate produsele comercializate în cadrul magazinului au o reducere de 10%. Spre exemplu, un pat care costă în afara promoţiei 1390 de lei, va costa joi noaptea 1.251 de lei, un dulap cu patru uşi rotative poate fi achiziţionat cu 2.241 lei, iar un colţar ajunge la 4.131 lei.

În cadrul acestei campanii,  nu vor fi reduse articolele aflate deja la promoţie, produsele cash%carry şi cele din gamele, JOOP!, Austroflex, Tempur şi Now!. De asemenea, până pe 19 februarie, sunt reduceri de până la 20% la covoare şi de 10% la mobilierul pentru dining.

Prin aceste campanii, retailerul intenţionează să scape de stocuri, pentru a face astfel loc colecţiei de primăvara, prezentă deja în magazin. Noua colecţie aduce nou, la capitolul bucătării, un mobilier adresat locuinţelor mici, iar în cazul dormitoarelor predomină nuanţele deschise precum şi combinațiile de lemn, sticlă, oglindă sau aluminiu.