Malik, fratele vitreg al preşedintelui american Barack Obama, îşi bate nevestele

Fratele vitreg al lui Barack Obama, Malik, este acuzat că şi-a bătut două dintre cele 12 soţii ale sale. În plus, Malik a sedus şi minore.

04 mart. 2013, 11:22

Malik Obama are 55 de ani, 12 neveste, între care opt sunt „ilegale” deoarece legea islamică din Kenya îi permită să aibă doar patru soţii.  Malik are şi o grămadă de bani, fiind mai bogat decât fratele său vitreg de la Casa Albă. În anii ’80, Malik a venit în Statele Unite şi s-a instalat la Washington, unde şi-a deschis o afacere, iar în prezent „migrează” între SUA şi Kenya. Are studii de contabilitate.

Malik s-a  folosit  de puterea fratelui său în campania electorală din Kenya şi speră să obţină postul de guvernator  în districtul Siaya, în urma alegerilor care se desfăşoară luni. Conducerea districtului cu 1 milion de locuitori nevoiţi să trăiască din 100 de şilingi kenyeni pe zi, ceea ce înseamnă mai puţin de 1 dolar, este o provocare serioasă pentru Malik Obama. Dar dacă va ieşi învingător, va fi şi mai puternic şi, totodată, mai bogat, deoarece va avea un salariu anual de aproximativ 150.000 de dolari pe an, pe care un kenyan obişnuit îl poate câştiga în 66 de ani de muncă. 

Seducător de minore şi agresiv

Fratele vitreg al preşedintelui american impresionează cu  înalta poziţie a lui Barack şi pentru a ocoli legea în ţara lui. Astfel, ca să nu fie pedepsit pentru că are mai multe soţii, el locuieşte pe rând cu câte patru dintre ele în reşedinţa sa principală, iar pe celelalte opt le ţine în alte reşedinţe, dezvăluie Daily Mail.

S-a aflat însă că femeile s-au plâns că Malik le bate şi că este seducător de minore. Pe cea mai tânără dintre soţiile lui, Sheila Anyango, care este mai mică decât el cu 35 de ani, a sedus-o de la 17 ani, când venise să se roage la o moschee pe care el a construit-o în Kogelo, locul ancestral al neamului Obama.

Sheila s-a confesat de curând reporterului tabloidului britanic, spunând că mariajul ei cu Malik a fost „cea mai proastă alegere” pe care a făcut-o vreodată. „La început, după ce ne-am cunoscut la moscheee, era bun cu mine. Apoi s-a schimbat. Mă bate şi, de cele mai multe ori este obscen şi certăreţ”, a mărturisit Sheila, care are 20 de ani şi este mama ueni fetiţe de 1 an şi 6 luni, Hafifa.

Soţia fugită

De doi ani, ea locuieşte cu o parte din celalte soţii ale lui Malik, în sediul „Fundaţiei Barack H. Obama”, un complex de odihnă şi relaxare construit de către Malik şi denumit astfel pentru a sugera legăturile lui „înalte” cu şeful Casei Albe şi a atrage astfel mai mulţi clienţi, în special  din străinătate. 

Sheila nu este singura soţie a lui Malik care se plânge că a mâncat bătaie de la el. Şi Hafsa Abwanda, care are acum 33 de ani şi s-a măritat cu el tot din adolescenţă, a dezvăluit că a fost bătută de el în mod repetat, la fel ca şi celelalte soţii ale lui.

După 5 ani de la căsătorie, timp în care i-a făcut şi un băiat, Hafsa a fugit în 2008, luându-şi şi copilul cu ea şi s-a întors la familia ei. „Este un om rău, nu vreau să îl mai văd în viaţa mea”, a mărturisit ea.

Citeşte şi: O femeie din Kenya şi-a botezat gemenii Barack Obama şi Mitt Romney