Adio, Champions League. CFR Cluj a părăsit competiţia fără victorie

Campioana României, CFR Cluj, a terminat la egalitate în deplasare, 1-1 (0-1), cu formaţia suedeză Malmo FF, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, ratând astfel calificarea în faza următoare a competiţiei.

01 aug. 2018, 12:29
Adio, Champions League. CFR Cluj a părăsit competiţia fără victorie

Golurile au fost marcate de Ingvi Traustason (min.55) pentru gazde, respectiv Damjan Djokovic (min.36).

În prima manşă, campioana Suediei s-a impus cu 1-0 în Gruia

Prima repriză a meciului de la Malmo a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porţi, ardelenii intrând în avantaj la vestiare, graţie golului marcat în minutul 36 de croatul Damjan Djokovic, care a reluat balonul în poartă cu o execuţie spectaculoasă din foarfecă, după o lovitură liberă executată de portughezul Mario Camora şi o recentrare cu capul a lui Ovidiu Hoban.

Gazdele puteau egala în finalul primei părţi a jocului, când au ratat două mari ocazii de gol, una dintre ele prin căpitanul Markus Rosenberg, care a trimis balonul în bară.

Malmo a început în forţă repriza secundă şi, după câteva acţiuni periculoase la poarta clujenilor, a reuşit să restabilească egalitatea prin Ingvi Traustason, care a şutat imparabil de la 25 m, învingându-l pe portarul Arlauskis (55).

CFR Cluj a fost mai ofensivă după golul primit, însă atacurile elevilor lui Antonio Concecao au fost respinse de apărarea suedeză.

Misiunea campioanei României a devenit şi mai dificilă în ultimul parte a jocului, când a rămas cu un om mai puţin pe teren, după ce Juan Emmanuel Culio a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, fiind eliminat (77).

În finalul partidei, ambele echipe au forţat înscrierea unui nou gol, dar tabela a rămas nemodificată, astfel că suedezii au obţinut calificarea în faza următoare a competiţiei, graţie victoriei cu 1-0 din prima manşă, la Cluj-Napoca.

Malmo FF va juca în turul următor al Ligii Campionilor cu câştigătoarea duelului dintre Vidi Szekesfehervar (Ungaria) şi Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), în timp ce campioana României va continua în Europa League, unde va întâlni în turul al treilea preliminar pe Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Alaşkert (Armenia).

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 79 Culio a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Ardelenii încheie meciul cu un om mai puţin.

Min. 55 GOL Malmo! Traustason nimereşte vinclul cu un trasor de la 23 de metri. Şut imparabil şi suedezii revin în joc, este 1-1.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+5 Pauză la Malmo.

Min. 45+4 Ocazie uriaşă a CFR-ului! Sebastian Mailat se descurcă excelent în flancul drept şi intră în careu, îi pasează balonul lui Ţucudean, care „înţeapă” balonul din prima, dar portarul Dahlin scoate de lângă bară!

Min. 45+2 Bară Malmo! Marcus Rosenberg şutează violent de la marginea careului, mingea zgudie bara aproape de vinclu!

Min. 43 Ciprian Deac s-a accidentat şi părăseşte terenul pe targă. În locul său a intrat în joc Sebastian Mailat.

Min. 36 GOOOL CFR Cluj! Damian Djokovic înscrie un gol superb, cu o foarfecă din centrul careului suedez! Înainte de a trece linia porţii balonul a atins bara! CFR conduce cu 1-0, dar la general situaţia e perfect echilibrată, 1-1.

Min. 8 Ocazie uriaşă pentru CFR! Şutul înţelător al lui Ţucudean este respins de lângă bară, în corner, de portarul Dahlin!

Min. 5 Suedezii au început foarte energic, iar CFR n-a ajuns încă la careului suedezilor.

Min. 1 A început partida de la Malmo.

Echipele de start:

Malmo: Dahlin – Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Bachirou, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg. Rezerve: Andersson – Lewicki, Gall, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian. Antrenor: Uwe Rosler.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Deac, Ţucudean, Omrani. Rezerve: Vâtcă – Males, Lang, Mailat, Bordeianu, Peteleu, De Luca. Antrenor: Antonio Conceicao.

Organizatorii partidei MALMO – CFR CLUJ au anunțat că până, miercuri, se vânduseră 14.000 de bilete. Stadionul are o capacitate de 26.500 de locuri. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE MALMO CFR CLUJ.

MALMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. CFR CLUJ a pierdut în prima manșă cu MALMO, scor 0-1, fapt ce a dus la demisia antrenorului Edi Iordănescu. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE MALMO CFR CLUJ.

MALMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. „CFR Cluj este o echipă experimentată şi poate oricând să înscrie. Noi trebuie să ne creăm ocazii şi să câştigăm şi acest meci. Avem nevoie de sprijinul publicului pentru o seară specială”, a declarat Uwe Rosler, antrenorul lui Malmo. MALMO CFR CLUJ, meci contând pentru manşa a doua a turului al doilea preliminar din Champions League, se joacă, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT.

MALMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. „Evident că Malmo pornește cu un avantaj, din două motive. În primul rând pentru că a reușit să se impună în meciul tur, iar în al doilea rând pentru că se află în plină competiție, au ritm și au puse la punct relațiile de joc. Am muncit pentru acest meci, am studiat meciul tur, am observat greșelile pe care le-am facut și am încercat să le remediem. Știm că e o echipă cu multe calități, e o formație foarte organizată, puternică în sectorul median, cu jucători foarte buni. Suntem conștienți că vom întâlni un adversar foarte valoros. În ciuda acestor aspecte, vom face totul pentru a întoarce soarta calificării în favoarea noastră”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Toni Conceicao. MALMO CFR CLUJ, meci contând pentru manşa a doua a turului al doilea preliminar din Champions League, se joacă, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT.

MALMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Echipele probabile la meciul MALMO – CFR CLUJ

MALMO: Dahlin – Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Rosenberg, Strandberg. Antrenor: Uwe Rosler.

CFR CLUJ: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Ţucudean. Antrenor: Toni Conceicao.

MALMO CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. MALMO CFR CLUJ, meci contând pentru manşa a doua a turului al doilea preliminar din Champions League, se joacă, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT. În tur a fost CFR CLUJ – MALMO 0-1. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, miercuri, de la ora 20:15, LIVE VIDEO STREAM ONLINE MALMO CFR CLUJ.