Mama actorului Florin Zamfirescu a murit

Publicat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 15:02 // Actualizat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 15:04 // Sursa: romaniatv.net
Florin Zamfirescu, un mare actor din România, este în doliu. Recent s-a aflat că murit mama lui a decedat la vârsta de 93 de ani. 
Foto: gandul.info
"De câteva zile, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. Mama acestuia, căreia apropiaţii îi spuneau tanti Zizi, a decedat la 93 de ani.

Amicii i-au transmis condoleanţe lui Zamfirescu, care nu a avut puterea să scrie vreun mesaj. În schimb, a făcut-o sora lui, Raluca, care a postat două fotografii de-ale mamei sale, una din tinereţe, cealaltă de la bătrâneţe. „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie...MAMA. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a scris sora lui Zamfirescu”, conform Wowbiz.

Şi un nepot a omagiat-o pe tanti Zizi, care a fost învăţătoare: „Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, „matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit Florin Zamfirescu mama Florin Zamfirescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7228
RON
17 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H