Mama actorului Şerban Ionescu, dezvăluiri şocante. De ce nu deschide Magda Catone testamentul fostului soţ

Dezvăluiri șocante au fost făcute chiar în ziua în care Șerban Ionescu ar fi împlinit 64 de ani. Mama actorului îi aduce nurorii sale, Magda Catone, acuzaţii grave. Ea susține că artista nu vrea să fie citit testamentul pentru că știe că a fost dezmoștenită.

24 sept. 2014, 17:45

Deși au trecut doi ani ani de la moartea lui Șerban Ionescu, testamentul acestuia nu a fost încă citit, scrie cancan.ro. Acum, mama actorului, a cărei singură bucurie a rămas nepotul său, Carol, își acuză nora, pe Magda Catone, că face tot posibilul să amâne respectarea ultimelor dorințe ale actorului.

Citeşte şi Magda Catone are probleme cu legea. Actriţa a fost dată în judecată

„Nu vrea să deschidă testamentul pentru că știe că nu primește nimic. Este supărată pe mine, nici nu vrea să audă numele meu, numai ea știe de ce, că doar nu i-am făcut nimic niciodată. Cred că a deranjat-o că am fost apropiată cu Irina (n.r. Lehan), fata care a stat cu Șerban până el a închis ochii”, a declarat mama actorului.

Citeşte şi Mama lui Şerban Ionescu îşi trăieşte bătrâneţea bolnavă şi uitată de noră: Niciun pahar de apă nu-mi aduce

Ea susţine că mai vorbeşte cu nepotul din când în când, care vine rar să o vadă. „Îmi e dor de baiatul meu, vreau să mă ia cu el, nu îmi mai găsesc rostul pe pământ”, a mai spus mama lui Şerban Ionescu.

Șerban Ionescu a murit în 2012 la vârsta de 62 de ani, după o luptă grea cu scleroza amiotrofică.