Mamă agresată de medic în faţa copilului ei:” A început să ţipe şi să mă împingă” VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse într-o policlinică din Suceava. O mamă a fost agresată fizic şi verbal de către un medic, în faţa copilului ei de doar 4 ani. Şi asta pentru că mămica intrase în cabinet să întrebe dacă medicul alergolog îi consultă copilul, având în vedere că nu avea programare.

22 aug. 2017, 09:55
Mamă agresată de medic în faţa copilului ei:” A început să ţipe şi să mă împingă” VIDEO

„A început să ţipe şi să mă împingă încât nici nu ştiam ce să mai fac. Putea să îmi spună civilizat că nu avem programare şi nu-l poate consulta pe fiul meu Andrei şi plecam fără nici o problemă. Nu pot să înţeleg de ce a avut o astfel de reacţie total inacceptabilă pentru un medic”, a povestit femeie, potrivit monitorulsv.ro.

Mămica a postat pe pagina sa de Facebook un video în care este surprinsă discuţia pe care a avut-o cu medicul.

„Cam aşa se întâmplă după o oră de aşteptat cu copilul şi cu acordul ei, în faţa cabinetului dnei dr. Scurtu Ana Maria, alergolog – policlinica Suceava. Te scoate afară îmbrâncindu-te, speriind copilul şi strângându-te de gât. Motivul: programul se termină, iar copilul meu nu prezintă pe tot corpul bube pentru a fi o urgenţă (dar de fapt nici nu ştia ce are, de ce venisem, copilul avea altă problemă), să mă programez săptămâna viitoare, că are o altă pacientă de consultat care prezintă urticarie pe spate., zise domnia sa. Concluzia vă rog să o trageţi dvs.”, era explicaţia înregistrării postate pe reţeaua de socializare.

La rândul său, medicul spune că acum regretă cele întâmplate şi recunoaşte că uneori are probleme de comportament vizavi de pacienţii săi.

„Regret profund ce s-a întâmplat. Doamna respectivă a intrat în cabinet, unde eu consultam o pacientă care era urgenţă. Era la sfârşitul săptămânii şi al unei zile foarte încărcate, mă grăbeam pentru că trebuia să plec din localitate. Copilul nu era programat, îl examinasem sumar puţin mai înainte şi nu era urgenţă, iar eu trebuia să plec neapărat. Ştiu că au mai fost probleme, comunicarea cu pacienţii este o chestiune la care trebuie să mai lucrez”, a declarat dr. Scurtu.

Pe reţelele de socializare, opiniile despre singurul medic alergolog din Policlinica Suceava sunt împărţite. Cei care au avut norocul s-o prindă în toate bune spun că sunt foarte mulţumiţi.