Mama Alexandrei, în lacrimi la DIICOT: "Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate"

Publicat: Vineri, 10 Ianuarie 2020 09:52 // Actualizat: Vineri, 10 Ianuarie 2020 10:38 // Sursa: romaniatv.net

Mama Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută în luna iulie la Caracal, s-a prezentat vineri dimineaţă la sediul DIICOT, pentru a vedea ultima oară probele din dosar.

Mama Alexandrei Măceşanu a mers la audieri însoţită de avocatul Aurel Moldovan. "Am venit să studiez dosarul, speranţele sunt foarte mari. Nu ne va lua nimeni acest drept de a crede şi de a spera că fata este în viaţă. Sunt cu lacrimi în ochi, ca întotdeauna", a spus mama Alexandrei Măceşanu, înainte de intrarea în sediul DIICOT.

Citeşte şi BOMBĂ la AUDIERI! Ce le-a spus Dincă procurorilor DIICOT despre Luiza Melencu. Cine sunt persoanele care au luat-o pentru TRAFIC

La rândul său, avocatul Aurel Moldovan a spus: "Să nu mergem doar pe varianta DIICOT-ului, că Dincă este vinovat pentru cele două crime, că probele sunt concludente şi nu se pot dărâma. Din ce a spus Dincă aseară o fărâmă de adevăr există. Probele au fost plantate, acele oase au fost plantate". Mama fetei agreează şi ea această ipoteză. "Au fost plantate ca să încetinească să o găsească pe Alexandra. Pe ea a dus-o în străinătate (...) Asta ascultam aseară, la România TV, când a spus ea "Vine! Vine!". Atunci nu a fost Dincă, când a spus fata că vine. Aşa credem", a spus Teodora Măceşanu.

Mai mult, avocatul Moldovan a făcut şi acuzaţii grave la adresa autorităţilor. "Dincă spune că a fost în Craiova să cumpere un telefon, o cartelă. Noi avem alte informații, organele de urmărire penală nu le-au fructificat. Probabil nu doresc să se afle adevărul. Considerăm că există legătură între Dincă, polițiști și interlopi, de asta am solicitat și era bine ca dosarul să fie conexat cu cel de la SIJ. Dacă s-a luat o măsură împotrivă polițiștilor, unii au fost repuși în funcții. Lucrurile merg prea departe", a spus avocatul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu cazul Caracal fete disparute caracal Gheorghe Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 ian 15:37
Răspunde | Votează email 0 email
Luiza Bratu
Aviz tinerelor credule ca strain e bun si altul stie mai bine, care pleaca de acasa cu o ocazie ...nu se stie ..unde ajung .. Da e o drama si nespusa a multor mame ..care au fete adolescente ...si pe care unii , altii, pun ochii ca au comanda .. Daca nu era nepoata lui Cumpanasu ...care si pentru care s-a facut tam-tam-ul ...multi inca dintre parinti /tinere ..credeau ca merge si asa..lor nu li se intampla . Si mai grav .. am aflat dimensiunea traficului ..exact prin ceea ce nici politia , nici DIICOT-ul , nici SRI-ul ..nici CSAT-ul nu au facut ... Si sforile beneficiarilor ..protectori duc pana in anumite zone din SUA si din UE ..de care ambasadorii stiu ..si ...se continua . Dinca a demonstrat ca el conduce DIICOT-ul ..cum vrea si toti se supun ocrotindu-l . Si presedintele stie ..dar e ceva firesc doar asa a fost si el apreciat si sustinut ..sa ajunga ce a ajuns ..si sa continue conform to do list distrugeri mai departe roman, romanesc, Romania . Pas cu pas ..urmariti evenimentele si ce a declarat si direct protejat prin neimplicare CSAT. ...si refacerea protocoalelor si represiunii nedrepte ..dorind si anularea SIIJ care acheteaza ..faptele magistratilor implicati in musamalizare .
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H