Mama Alexandrei, în lacrimi la DIICOT: „Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate”

Mama Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută în luna iulie la Caracal, s-a prezentat vineri dimineaţă la sediul DIICOT, pentru a vedea ultima oară probele din dosar.

10 ian. 2020, 07:52
Mama Alexandrei, în lacrimi la DIICOT: „Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate”

Mama Alexandrei Măceşanu a mers la audieri însoţită de avocatul Aurel Moldovan. „Am venit să studiez dosarul, speranţele sunt foarte mari. Nu ne va lua nimeni acest drept de a crede şi de a spera că fata este în viaţă. Sunt cu lacrimi în ochi, ca întotdeauna„, a spus mama Alexandrei Măceşanu, înainte de intrarea în sediul DIICOT.

Citeşte şi BOMBĂ la AUDIERI! Ce le-a spus Dincă procurorilor DIICOT despre Luiza Melencu. Cine sunt persoanele care au luat-o pentru TRAFIC

La rândul său, avocatul Aurel Moldovan a spus: „Să nu mergem doar pe varianta DIICOT-ului, că Dincă este vinovat pentru cele două crime, că probele sunt concludente şi nu se pot dărâma. Din ce a spus Dincă aseară o fărâmă de adevăr există. Probele au fost plantate, acele oase au fost plantate„. Mama fetei agreează şi ea această ipoteză. „Au fost plantate ca să încetinească să o găsească pe Alexandra. Pe ea a dus-o în străinătate (…) Asta ascultam aseară, la România TV, când a spus ea „Vine! Vine!”. Atunci nu a fost Dincă, când a spus fata că vine. Aşa credem„, a spus Teodora Măceşanu.

Mai mult, avocatul Moldovan a făcut şi acuzaţii grave la adresa autorităţilor. „Dincă spune că a fost în Craiova să cumpere un telefon, o cartelă. Noi avem alte informații, organele de urmărire penală nu le-au fructificat. Probabil nu doresc să se afle adevărul. Considerăm că există legătură între Dincă, polițiști și interlopi, de asta am solicitat și era bine ca dosarul să fie conexat cu cel de la SIJ. Dacă s-a luat o măsură împotrivă polițiștilor, unii au fost repuși în funcții. Lucrurile merg prea departe„, a spus avocatul.