Mama Alexandrei Măceşanu: Sunt convinsă că trăieşte. Puteau să o găsească, dar nu au făcut nimic VIDEO

Mama Alexandrei a intervenit la România TV, unde a făcut dezvăluit discuţia cu ministrul Justiţiei. La aproape trei luni de la răpirea fiicei sale, femeia este tot mai convinsă că Alexandra trăiește.

08 oct. 2019, 05:23
Mama Alexandrei Măceşanu: Sunt convinsă că trăieşte. Puteau să o găsească, dar nu au făcut nimic VIDEO

„De la ancheta pot să spună ca dupa rezultatul pe care îl au ei vor declara fetele moarte. Eu aşa cred. Nu fac nimic decât sa il ancheteze pe Dinca. Acum ii fac expertiză sa vada daca a fost intreg la minte, dar cand a luat fata mea de la poarta cum sa nu fii intreg la minte? Cum să nu ii dai voie sa coboare copilului si autoritatile sa nu faca nimic? Puteau sa o gaseasca de n ori, dar nu au facut nimic. Daca sunam noi sa intrebam e bine, daca nu, nu intereseaza pe nimeni de nimic. Eu cred ca copilul meu nu este mort. Eu cred ca Dinca a fost prea senil ca sa le omoare. Cate victime au mai gasit de-ale lui Dinca? În primul rand raportul ala de la INML noi nu l-am vazut decat cand am fost la Bucureşti. A rămas ca ni-l trimite avocatul. Dar nici el nu poate sa il vada, daramite sa ni-l trimita? Nu ne-a dat nimeni nimic la mana. Dar copilul e in viata. Inima mea spune ca copilul trăieşte.

Despre discuţia cu ministrul Justiţiei

Pe moment te pierzi cu firea. Apoi dacă stai să gândeşti e altceva. M-au sunat pe mine inainte sa ne puna in tema ca ne anunta rezultate. Şi la 10 minute… ne-a spus ca dumneaei o sa ne anunte. La 10 minute l-au sunat pe sot pe telefon si a raspuns el. Prima data m-a suant pe mine si am vorbit si a ramas ca o sa ne anunte. la 10 minute dupa a sunat pe telefonul sotului si a vorbit şi cu el si i-a spus. Sotului i-a transmis”, a declarat Teodora Măceşanu.

Citeşte şi: Zi importantă în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă, supus expertizei psihiatrice