Mama Alexandrei RUPE TĂCEREA: „Inima îmi spune că trăieşte” VIDEO

Cauza este instrumentată de DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Institutului Naţional de Criminalistică, IPJ Olt şi IPJ Dolj.

27 iul. 2019, 09:30
Mama Alexandrei RUPE TĂCEREA: „Inima îmi spune că trăieşte” VIDEO

Mama Alexandrei, fata despre care se presupune că ar fi fost ucisă de criminalul din Olt, susține că simte că fiica ei nu e moarta.

„Inima îmi spune că trăiește, că e în viață, dar nu știu, până nu iese testul ADN nu pot spune”, a spus mama fetei.

Parchetul general aduce noi precizări în cazul fetei dispărute în Caracal, menţionând că autorizaţia de percheziţie a fost emisă, în noaptea de joi spre vineri, la ora 02:39 şi a fost înmânată procurorului la ora 03:05 şi că la ora 06:00 s-a pus în executare mandatul de către Poliţia Municipiului Caracal, împreună cu Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ancheta în dosarul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, care se presupune că a fost ucisă la Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind dispariţia unei alte adolescente de 18 ani, în luna aprilie. Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul suspectat că ar fi sechestrat şi ulterior ar fi ucis-o pe adolescenta din Olt, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei pentru emiterea unui mandat de arestare „sub aspectul săvârşirii în concurs, a infracţiunilor de trafic de minori şi viol”.

Unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai polițiștilor din România afirmă că Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute din Caracal, ar putea fi în viață.
Mai mult decât atât, Dumitu Coarnă arată că există și indicii în acest sens.

„Există posibilitatea ca, Doamne ajută!, fata să fie în viață, să fie transportată, ulterior, după ce a fost prinsă apelând 112. E un timp mort. Noi am ajuns 2 noaptea acolo, am identificat mașina lui undeva, târziu, la 11 și ceva-12 și există posibilitatea ca el să o fi transportat-o undeva, fie vie, fie moartă. Eu mă rog la Dumnezeu să fie vie.”, spune Dumitru Coarnă, șeful celui mai mare sindicat al polițiștilor, SNNPC