Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare. Vezi prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost snopită în bătaie, sâmbătă, de managerul ei. Când şi-a văzut fiica plină de vânătai, femeia a leşinat. Luni seara, ea a făcut dezvăluiri uluitoare despre relaţia dintre Alexandra şi managerul ei.

17 iun. 2013, 16:43
Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare. Vezi prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa

Mama Alexandrei Stan a povestit într-o emisiune că fiica ei a trecut prin clipe de coşmar din cauza impresarului ei. Femeia spune că Alexandra era exploatată, jignită, umilită şi că banii i se dădeau din urmă, într-un plic. Ea a mărturisit că, în momentul în care şi-a văzut fiica vânătă şi abia deplasându-se cu greu pe picioare, a leşinat.

„Ieri, în jurul orei 11, am primit un telefon de la o prietenă de-a Alexandrei. Ne-a spus că este la ea şi că e bătută. Alexandra plângea, ne-a spus că a fost bătută măr de Marcel, abia vorbea. Nu voia să ştie tatăl ei, îi era frică să nu facă un infarct, pentru că a mai avut unul acum trei ani. Am mers să o iau acolo. Când mi-a deschis uşa, abia mergea, mi s-au tăiat picioarele şi am leşinat”, a povestit femeia, indurerată.

Citeşte şi: Alexandra Stan: „M-a bătut până m-a lăsat lată. Am reuşit să fug plină de sânge” VIDEO

De asemenea, mama Alexandrei spune că de nenumărate ori a încercat să o determine pe Alexandra să renunţe la managerul ei. 

„Am fost şocaţi. Ne aşteptam să se producă ruptura într-o zi, speram pentru că fiica noastră era scalvul lor. Ea nu avea viată persoană, nu avea weekenduri, nu ştia decât muzică şi concerte. Ei nu ştiau decât să o urce în maşină şi să o trimită să cânte. Nu-i interesa nimic. La începutul anului, am început să facem presiuni asupra ei, pentru că vedeam că nu este în regulă. În ultimii trei ani, de Revelion a cântat doar în străinătate, au fost luni când avea şi câte 15 concerte. Este foarte greu. Ca părinţi ne-a părut rău să o vedem exploatată. Tot timpul i se dădeau bani din urmă, într-un plic. Ea nu a văzut un contract de la niciun eveniment. Dacă a cerut, i s-a zis că s-a ajuns, că a luat-o de la coada vacii, că tatăl ei a muncit într-o parcare… Eu am lucrat într-un supermarket şi i s-a reproşat că am fost o simplă vânzătoare, a mărturisit mama Alexandrei care a precizat că fiica ei se simte rău în urma acelor lovituri şi că de duminică acuză dureri mari de cap, în prezent fiind internată în spital pentru investigaţii.

Citeşte şi: Alexandra Stan, apărată de vedetele din România. Banii, principalul motiv al scandalului

Episoadele în care cântăreaţa era umilită de impresarul ei erau nenumărate. De câte ori avea ocazia, Marcel o jignea şi o trata ca pe o scalvă.

„A zis că acum o lună a lăsat-o în aeroport, cu bagajele. El mergea în faţa ei, cu mâinile în buzunare. Ea l-a rugat să o ajute şi a început să o înjure acolo, de faţă cu toată lumea. Am depus plângere penală, îl vom da în judecată. Alexandra va întrerupe colaborarea cu ei. Mi-a spus că e dispusă să o ia de la 0, să cânte în localităţile în care a cântat la începutul carierei”, a mai spus femeia.