Mama Antoniei, în lacrimi la TV, după ce a primit un mesaj emoţionant de la fiica sa

În weekend, mama Antoniei a schimbat prefixul. Denise Iacobescu a împlinit 50 de ani, dar fiica ei nu a putut să-i fie alături, aşa că i-a transmis un mesaj emoţionant. Când a auzit urările, cea mai sexy bunicuţă din showbizul de la noi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

17 iul. 2017, 16:02
Mama Antoniei, în lacrimi la TV, după ce a primit un mesaj emoţionant de la fiica sa

„Vreau să îmi mulţumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit, pentru că ai avut grijă să nu îmi lipsescă nimic. Eşti o persoană specială şi te iubesc mult” e mesajul pe care i l-a transmis la TV Antonia lui Denise Iacobescu.

Vedeta a crescut-o pe cântăreaţă singură şi nu a luat decizii în locul ei, a lăsat-o să hotărască ea pentru viaţa sa.

„Sigur, când s-a întâmplat. Îi explic care sunt repercursiunile şi o las dacă vrea să facă aia. Nu vreau să iau decizii în locul ei. (…). Întotdeauna am învăţat-o să fie independentă. Dacă tu îţi protejezi copilul, copilul nu o să fie independent niciodată. (…). Unul dintre secretele frumuseţii: să-ţi ţii mintea ocupată.”, a povestit Denisa Iacobescu la o emisiune TV.

„În primul rând, dorinţa cea mai mare e să o văd pe Maya aici, lângă fraţii ei. Şi ştiu că asta e şi dorinţa Antoniei. Şi, în rest, să fiu sănătoasă… avansarea în vârstă nu mă sperie. Ce mă sperie mult e să nu fiu singură la bătrâneţe. Nu să rămân singură, e de fapt vorba de a depinde de cineva… eu fiind o femeie independentă… (…). Faţă în faţă nu am mai văzut-o pe Maya de anul trecut, de ziua ei”, a mai spus vedeta.

Sursa: spynews.ro