Mama celor şase fraţi din Rovinari, intoxicaţi cu monoxid de carbon, ar putea fi GRAVIDĂ

Cei şase fraţi din Rovinari şi tatăl lor, morţi după cu s-au intoxicat cu monoxid de carbon, au fost înmormântaţi, miercuri, în prezenţa a sute de oameni. Tot oraşul a fost alături de Luminiţa, femeia care şi-a pierdut, într-o clipă, aproape toată familia.

15 ian. 2015, 10:23
Mama celor şase fraţi din Rovinari, intoxicaţi cu monoxid de carbon, ar putea fi GRAVIDĂ

Luminiţa, mama celor şase copii intoxicaţi cu monoxid de carbon, din cauza unei improvizaţii la instalaţia de încălzire, se afla în Italia la muncă atunci când s-a petrecut tragedia. De luni noapte, de când a venit în ţară, aceasta nu s-a dezlipit de lângă sicriile micuţilor ei.

A fost scoasă pe braţe din biserică de câteva ori, iar în ziua înmormântării a fost sedată ca să facă faţă durerii. Oamenii spun că Luminiţa ar fi, din nou, însărcinată în luna a treia, iar perioada prin care trece acum i-ar putea face rău bebeluşului, potrivit click.ro.

Luminiţa era căsătorită de opt ani cu Cosmin Bumbu şi erau foarte fericiţi împreună. Îşi iubeau nespus copiii, iar ea plecase la muncă în străinătate pentru a-şi susţine financiar familia. Bărbatul nu reuşea să îşi găsească un loc de muncă, dar avea grijă de copii. Familia era totul pentru ei.

Acum, singura alinare a Luminiţei este fetiţa de 8 ani, pe care o are dintr-o altă căsătorie, şi care a rămas în viaţă doar pentru că în noaptea tragediei a dormit la bunici.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când cei şase copii au fost găsiţi morţi în casă, împreună cu tatăl lor. Se sufocaseră cu gaze, în somn, de la instalaţia de căldură pe care bărbatul o improvizase în garsonieră.

CITEŞTE ŞI: Familia din Rovinari, intoxicată cu monoxid de carbon, ajunsese la spital şi după Revelion