Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare: „Nu a fost prima dată când l-a bătut”

Mama copilului trântit la pământ într-un loc de joacă din Hunedoara a făcut declaraţii cutremurătoare. Femeia spune că nu a fost prima dată când băiatul de 13 ani a fost bătut de unchiul său.

08 feb. 2021, 23:22
Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare: „Nu a fost prima dată când l-a bătut”
Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare: "Nu a fost prima dată când l-a bătut"

Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare. Femeia povesteşte că nu este prima dată când fiul său este bătut de agresor.

Mama copilului trântit la pământ: S-a ajuns prea departe.

„L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a povestit femeia, potrivit Antena 3.

Băiatul a suferit o fractură craniană, însă medicii care-l îngrijesc spun că este în stare stabilă, nu îi este pusă viața în pericol în acest moment.

„Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.

Citeşte şi Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul

Reamintim că un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti, după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de opt ani, la un loc de joacă din localitate.

Bărbatul din Hunedoara care a agresat un copil, arestat pentru 30 de zile. Pe numele bărbatului în vârstă de 29 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru  loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia magistraţilor Judecătoriei Hunedoara poate fi contestată cu apel.

Citeşte şi Noi detalii în cazul copilului trântit de pământ în parc. Agresorul a început să plângă la audieri şi a cerut să fie văzut de un psihiatru

Copilul trântit la pământ în parc, vizitat de primarul Hunedoarei

Primarul din Hunedoara l-a vizitat, luni, la spital pe băiatul în vârstă de 13 ani pentru a se asigura că starea de sănătate a micuţului este bună.

„Astăzi l-am vizitat la spital pe copilul care a fost victima incidentului de ieri (duminică după-amiază) petrecut într-un loc de joacă din oraş. Am dorit să fac acest lucru doar pentru că astăzi au apărut tot felul de ştiri contradictorii în ce priveşte starea de sănătate a băiatului. Mai rău, unele canale media chiar îl dădeau ca fiind transferat la Timişoara. Nu e aşa. Băiatul se află internat la Deva. Am povestit un pic cu băiatul, i-am dus fructe şi un mic cadou, o minge de fotbal. Am discutat şi cu medicul care-l are în grijă, domnul doctor Marius Blendea. Din câte am înţeles eu, copilul va mai sta câteva zile în spital pentru a fi ţinut sub observaţii şi pentru câteva investigaţii medicale suplimentare.

Mulţumesc conducerii SJU Deva pentru faptul că ne-a permis această vizită. Era important pentru mine să aflu adevărul în ce priveşte starea copilului”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, potrivit servuspress.