Mama copilului ucis de maidanezi, despre legea eutanasierii: „Sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar”

Mama lui Ionuţ Anghel, copilul omorât în Capitală de madainezi, a reacţionat la decizia Curţii Constituţionale privind constituţionalitatea legii eutanasierii câinilor fără stăpâni, spunând că sacrificiul copilului ei nu a fost în zadar.

25 sept. 2013, 13:34
Mama copilului ucis de maidanezi, despre legea eutanasierii: „Sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar”

Vă mulţumim din suflet pentru susţinere şi pentru faptul că aţi fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar. De sus, din Împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alţi „Ionuţi” să nu mai păţească ce a păţit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată şi să nu mai auzim de tragedii„, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Citeşte şi Film EMOŢIONANT postat de mama copilului ucis de câini: „Unde eşti? Cum să te aduc înapoi, acasă?

Mesajul mamei lui Ionuţ a primit zeci de comentarii din partea celor care sunt alături de ea după tragedia prin care a trecut. „Dumnezeu să vă ajute şi să vă dea putere de a trece mai departe”, „Acesta e doar începutul unei nromalităţi plătit cu un preţ exorbitant pe care doar dumneavoastră îl cunoaşteti. Trebuie doar să veghem ca acest început să conducă spre acea normalitate”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de mama lui Ionuţ.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.