Mamă criminală în Iaşi. Şi-a pus bebeluşul născut viu într-o pungă şi l-a aruncat în latrină

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au finalizat o anchetă şocantă în care cercetată a fost o femeie din mediul rural. Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a Gabrielei Ţugui, în vârstă de 38 de ani, după ce ieşeanca a recurs la un gest extrem pentru a scăpa de un copil pe care nu şi-l dorea.

26 mai 2016, 09:17
Mamă criminală în Iaşi. Şi-a pus bebeluşul născut viu într-o pungă şi l-a aruncat în latrină

Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, Ţugui a dat naştere, neasistată, unui copil de sex masculin sănătos, imediat după ce l-a adus pe lume ieşeanca ar fi pus bebelului într-o pungă de plastic şi l-a aruncat în latrina unui consătean, fătul decedând, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Un adolescent a fost înjunghiat pe o stradă din Iaşi. Atacatorul a fost prins de poliţişti

„S-a stabilit că inculpata nu s-a prezentat la medic pentru luarea în evidenţă şi supravegherea evoluţiei sarcinii, iar după naştere nu a acordat primele îngrijiri nou-născutului, ci şi-a mobilizat forţele pentru a ascunde faptul că a născut un copil. De asemenea, a reieşit că inculpata a comis fapta pentru care este cercetată cu discernământ, iar în momentul comiterii acesteia nu prezenta o stare de tulburare psihică pricinuită de naştere”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. Gabriela Ţugui a fost pusă sub acuzare pentru omor şi va fi judecată de către Tribunalul Iaşi. Procesul ei urmează să înceapă.