Mamă criminală: O americancă şi-a ucis ŞASE COPII

O femeie din statul Utah a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, după ce a fost găsită vinovată de uciderea a şase dintre copiii ei.

21 apr. 2015, 11:26

Megan Huntsman a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis şase nou-născuţi, punându-le apoi trupurile neînsufleţite în pungi de plastic pe care le-a ascuns în cutii de pantofi, în garajul din locuinţa sa aflată în Pleasant Grove, la aproximativ 75 de kilometri de Salt Lake.

Pentru faptele sale abominabile, feia a fost condamnată la închisoare pe viaţă, mai exact, la 30 de ani de detenţie.

Huntsman, care are 40 de ani, a fost arestat anul trecut după ce cadavrele micuţilor au fost descoperite în garajul din fosta ei locuinţă. În luna februarie, ea a pledat „vinovat” pentru toate cele şase capete de acuzare, informează bbc.com.

Citeşte şi Ceartă criminală: Cinci membri ai unei familii s-au împuşcat mortal între ei, după o dispută

Poliţia a informat că bebeluşii s-au născut în perioada 1996-2006. Femeia îi omora prin sufocare şi strangulare imediat după naştere.

Femeia şi-a părăsit între timp locuinţa, iar cadavrele bebeluşilor au fost găsite în garaj de către soţul ei, de care de despărţise, anul trecut, în aprilie. În locuinţă s-a găsit şi cel de-al şaptelea copil, care se presupune că fusese tot nou născut.

Femeia obişnuia să se drogheze cu metamfetamină şi a recunoscut că nu îi plăceau copiii. Anchetatorii au mai spus că bărbatul era tatăl copiilor ucişi de soţia lui, dar nu este suspect în acest caz. În aprilie 2014, bărbatul a fost eliberat din închisoare după ce a ispăşit 8 ani de detenţie pentru delicte legate de droguri.