Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Mama Deliei a ajuns în pragul disperării. Aceasta nu este deloc de acord cu noul partener al fiicei sale și îl critică cu fiecare ocazie. Femeia a postat pe Instagram o fotorafie cu acesta în care îl denigează în mod public.

02 mart. 2023, 17:30
Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Familia Deliei Matache trece printr-o situație extrem de delicată în acastă perioadă. Presa vuiește cu zvonuri despre divorțul Oanei Matache, care a hotărât să se despartă de soțul ei și să se mute cu cei doi copii pe care îi au împreună în altă locuință. Separat de scandalul iscat de divorțul propriu zis, tot mai multe „valuri” au tulburat liniștea din cauza faptului că sora Deliei și-a găsit deja un nou partener. Mama surorilor Matache, Gina Matache nu îl agreează absolut deloc pe noul bărbat din viața Oanei, pe care îl denigrează pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii

Scandalul a pornit de la o fotografie postată de către mama Deliei pe Instagram. În poză apare Radu Siffredi, noul iubit, iar Gina Matache îl critică extrem de dur. Postarea a născut sute de reacții și comentarii, la care mama artistelor a răspuns. Din felul în care aceasta pune problema este clar că este cât se poate de copleșită de situație și pe de altă parte este de părere că bărbatul nu este deloc potrivit pentru a fi un exemplu patern pentru nepoții ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Matache (@ginamatache7)

„Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

Mama Deliei nu mai știe cum să procedeze

Mama Deliei s-a confruntat și cu un val de critici pentru această postare, însă această susține că a făcut acest lucru din dorința de a auzi și sfaturile altor părinți, deoarece este cu adevărat disperată de situația pe care fiica ei a născut-o. De asemenea, Gina Matache este de acord că Oana nu ar fi trebuit să continue căsnicia cu Răzvan dacă nu îi mai aducea fericire, însă nu este de acord cu noul partener pe care aceasta l-a ales.

„Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zi doar că personajul este dubios. Spun asta pentru că am multe video cu ipostaze dubioase.”, a continuat aceasta.

Surorile Matache erau de nedespărțit, apărând aproape zilnic împreună pe rețelele de socializare. Toți fanii erau la curent cu relația lor extraordinar de bună. Totuși se pare că lucrurile s-au deteriorat și între ele două, odată cu decizia acesteia de a se despărți de soțul ei și de a începe o relație cu Radu Siffredi. Oana Matache a avut un live alături de noul ei iubit, iar internauții au întrebat care este părerea Deliei cu privire la această situație. Răspunsul Oanei a șocat pe toată lumea.

”Nu știu, mă frate, cine e Delia? Nu există!”, a fost reacția Oanei Matache pe live.

Citește și: Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, răspuns către „soacra” sa: „Nu este frumos să vorbiți așa despre mine!”