Mama Deliei a dat-o de gol pe artistă, dezvăluind motivul pentru care nu a rămas încă însărcinată

Deşi este căsătorită şi are o carieră strălucitoare, se pare că Deliei îi mai lipseşte ceva foarte important: un copil. Chiar dacă anul trecut, artista declara că nu este pregătită să devină mamă, iată că o declaraţie a mamei sale dă de înţeles că Delia şi-ar dori un copil, dar până acum nu a fost să fie. 

19 aug. 2016, 12:14

Multe dintre cântăreţele de la noi au decis că este timpul să aibă un copil sau de ce nu cel de-al doilea copil, cum este cazul Andreei Bănică, şi de aceea din ce în ce mai multă lume se întreabă de ce Delia nu vrea şi ea să devină mamă ca şi colegele sale de scenă. 

Iată că mama Deliei a dezvăluit într-o emisiune TV motivul pentru care Delia nu a rămas încă însărcinată:

Noi discutăm de mult timp lucrurile cu nepoţeii. Probabil Dumnezeu vrea să le rânduiască să vină altcândva. Dumnezeu are alte planuri, nu ştiu ce să zic. De obicei lucrurile cu ea s-au întâmplat când a fost să fie, nu când a vrut ea, a mărturisit mama Deliei.

Anul trecut, artista declara că nu se simte pregătită să devină mamă:

„Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi…Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, declara Delia Matache ]n 2015.