Mamă denaturată: Şi-a pus nou-născutul într-un tricou şi l-a AGĂŢAT ca pe sacoşă de UŞĂ

O femeie din Statele Unite, devenită mămică, i-a aplicat bebeluşului ei un tratament revoltător, pur şi simplu inuman. 

04 nov. 2014, 12:46
Mamă denaturată: Şi-a pus nou-născutul într-un tricou şi l-a AGĂŢAT ca pe sacoşă de UŞĂ

Tânăra mamă din Virginia (Statele Unite), Alexis Breeden, care are numai 18 ani, şi-a pus copilul de 1 an şi 2 luni într-un tricou de-al ei, pe care l-a agăţat apoi de tocul uşii. Nu se ştie ce a determinat-o să facă aşa ceva, dar cel mai probabil, bebeluşul ar fi plictisit-o.

Copilul a început să se agite şi să plângă după ce s-a văzut suspendat de tocul uşii. Mama lui însă a continuat să se distreze pe socoteala fiului său şi i-a făcut fotografii aşa, suspendat de tocul uşii, pe care le-a postat apoi pe Internet.

Citeşte şi Un bebeluş de opt luni a supravieţuit miraculos după ce propria mamă i-a tăiat gâtul

Femeia a făcut acest lucru în semn de răzbunare pe tatăl copilului său cu care se certase.  Tânăra a fost arestată sub acuzaţia de abuz. Ulterior a fost eliberată pe cauţiune, contra sumei de 2.500 de dolari. Din fericire, bebelușul a scăpat teafăr din toată acestă poveste.

Potrivit postului de televiziune CBS-86, Breeden are antecedente de violenţă. A a pledat recent vinovată pentru că a agresat un membru al familiei sale. De asemenea, urmează să apară în faţa judecătorilor pentru a da socoteală de ce nu a respectat un ordin al judecătorilor.Tânăra a fost obligată să meargă la consiliere psihologică pentru a-şi înfrâna pornirile violente şi urmează să i se facă şi un consult psihiatric, în care va fi evaluată starea ei mentală.