Mama Denisei Răducu, declaraţii sfâşietoare la mai bine de un an de la moarte cântăreţei: Singurul lucru pentru care mă rog este să mor

Mama Denisei Răducu nu poate să accepte pierderea fiicei ei. La mai bine de un an de la moartea cântăreţei, Geta Dovleac poartă aceeaşi durere imensă în suflet.

12 aug. 2018, 14:19
Mama Denisei Răducu, declaraţii sfâşietoare la mai bine de un an de la moarte cântăreţei: Singurul lucru pentru care mă rog este să mor

a mai bine de un an de când cântăreaţa s-a stins din viaţă, Geta Dovleac face declaraţii cutremurătoare despre propria moarte, pentru care susţine că se roagă zi de zi, ca să-și poată revedea fiica.

„Când a murit Denisa, a murit şi inima mea. Este o nedreptate că ea s-a dus. Mi-aş da şi viaţa să o aduc înapoi. Abia aştept să mă duc la ea. Vă zic sincer, singurul lucru pentru care mă rog este să mor. Să mă duc la ea. Asta este marea mea dorință”, a fost mărturia sfâșietoare a Getei Dolveac, potrivit celor de la Wowbiz.

Mama regretatei artiste a dezvăluit, de asemenea, că deja a trasat sarcinile celor din jur pentru momentul în care nu va mai fi pe această lume.

„Le-am zis să mă îngroape lângă Denisa, să fiu cu ea pentru eternitate. Voi lua cu mine doar câteva obiecte, le-am zis ce să îmi pună în sicriu, lucrurile Denisei toate”, a adăugat mama Denisei, plângând.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, luptându-se preț de câteva luni cu boala cumplită. Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva, Denisa încercând tot felul de tratamente, cancerul a răpus-o pe cântăreață în cele din urmă. Denisa Răducu a murit la 27 de ani, pe 23 iulie 2017, în propria casă, vegheată de familie.

Citeşte şi Sora Denisei Răducu, război în instanţă cu impresarii cântăreţei