Mamă din România, plătită să-și abuzeze bebelușul de 15 zile și să transmită totul online. Clipele de groază prin care a trecut micuţul

Magristraţii din Elveţia au adus în atenţia opiniei publice comportamentul halucinant al unei mame din România care a fost plătită de un tânăr ca să își abuzeze bebelușul abia născut, scrie cotidianul din Țara Cantoanelor Le Matin.

13 ian. 2021, 15:09
Mamă din România, plătită să-și abuzeze bebelușul de 15 zile și să transmită totul online. Clipele de groază prin care a trecut micuţul
Un bebeluş dintr-o familie de "traci" autodeclaraţi a murit la un spital din Timişoara

Mamă din România, plătită să-și abuzeze bebelușul de 15 zile și să transmită totul online. Procurorul din cantonul Vaud, Xavier Christe, a descris în zece pagini ororile prin care a trecut micuţul şi le enumeră în rechizitoriul său din instanță, unde un tânăr elvețian, acum în vârstă de 27 de ani, e judecat.

Mamă din România, plătită să-și abuzeze bebelușul de 15 zile și să transmită totul online

Băiatul a convins-o de 25 de ori pe româncă, în vârstă 24 de ani la data comiterii atrocităților, să-și abuzeze sexual bebelușul abia născut. Prima oară a făcut-o la 15 zile după ce-l adusese pe lume, pe 1 septembrie 2014. De fiecare dată, bărbatul cerea mai mult și mai mult de la mama abuzatoare.

Elvețianul nu este acuzat că este autorul direct al acestor infracțiuni, ci că este instigator. El a plătit, în bani sau în credite digitale, pentru a viziona scenele respingătoare pe care i le sugera româncei, iar ea a fost de acord să-l abuzeze pe fiul ei încă din prima lună de viață a micuțului, susţine Libertatea.

Pentru că i-a ascultat și îndeplinit cererile, românca a fost deja condamnată în țară. Potrivit Procuraturii elvețiene, toate aceste orori se petreceau în direct și de la distanță, prin Skype. De acasă, acuzatul comanda ce dorea să vadă. A fost vorba de un abuz asupra copilului mic care a durat aproape un an.

Între septembrie și octombrie 2014, inculpatul este, de asemenea, suspectat că ar fi contactat alte trei femei din străinătate, cerându-le să întrețină relații sexuale în direct, cu minori sau cu propriii copii minori, băiat sau fată. Toate femeile ar fi refuzat propunerile.

Arestat din 4 noiembrie 2019, la scurt timp după ce FedPol a transmis dosarul poliției cantonale din Vaud, bărbatul a fost supus unui examen psihiatric. Procesul său va începe pe 19 ianuarie, la Judecătoria din Nyon.

Citeşte şi: Bebeluş desfigurat din bătaie de tatăl vitreg, la Vâlcea. Are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale