Mama elevei de 14 ani care a rămas însărcinată: „Au fost colegi, s-a întâmplat, gata” VIDEO

Legătura dintre cei doi elevi minori din Rădăuţi, care în curând vor deveni părinţi, va fi cercetată de autorităţi. Şi asta pentru că fata avea sub 14 ani atunci când a început relaţia, informează România TV.

31 ian. 2013, 09:47
Mama elevei de 14 ani care a rămas însărcinată: „Au fost colegi, s-a întâmplat, gata” VIDEO

Nu se căsătoreşte, nu nimic. Au fost colegi, s-a întâmplat, gata„, spune mama fetiţei de 14 ani, care a rămas însărcinată.

Femeia şi-a retras copila de la cursuri sub pretextul că se mută în Anglia. Conducerea şcolii unde învaţă fata şi iubitul ei cunoaşte însă situaţia celor doi elevi care nu au excelat niciodată la învăţătură.

„Rezultate deosebite la învăţătură nu au avut. Fetiţa a avut un an foarte bun. Trebuie să vedem partea bună. A avut o repetenție, între timp s-a redresat foarte bine„, a declarat Marcela Ţugulea, directoarea şcolii.

Familia fetei a refuzat orice ajutor din partea autorităţilor.

„Nu vor să accepte nici consilierea, li s-a propus centrul maternal pentru minoră până la naşterea copilului şi câteva luni după. Au refuzat şi acest lucru. Au dat declaraţii că ei se vor ocupa de minoră în continuare”, a precizat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt DGPC Suceava.

Ancheta a arătat că cei doi aveau o relaţie de luni de zile.

„Minorul de 15 ani, în luna aprilie a anului 2012, s-a împrietenit cu o fată de 13 ani şi ulterior, de comun acord, în perioada iulie-decembrie 2012 au întreţinut raporturi sexuale normale”, a adăugat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IJP Suceava.

Elevul din Rădăuţi este cercetat acum penal pentru act sexual cu un minor.