Mamă EROINĂ. O femeie a alăptat la sân un pui de labrador, salvându-i viaţa

Mama unui băieţel în vârstă de 15 luni i-a salvat viaţa unui pui de labrador, care a refuzat să mai mănânce după căţeluşa care l-a născut a murit. Femeia a luat atunci câinele la pieptul său, alăptându-l.

12 feb. 2014, 10:28
Mamă EROINĂ. O femeie a alăptat la sân un pui de labrador, salvându-i viaţa

Extrem de trist după moartea mamei sale, la scurtă vreme după naştere, un pui de labrador a refuzat orice fel de mâncare pe care i-au oferit-o stăpânii. După ce a încercat toate metodele clasice, inclusiv alăptarea cu biberonul, dar n-a fost chip să-l convingă să se hrănească, stăpâna casei, ea însăşi mama unui băieţel de 15 luni, a găsit soluţia extremă.

Citeşte şi Autorităţile au fost UIMITE: Vezi ce a făcut un CÂINE din cauza FOAMEI

Ea practic l-a forţat pe puiul de câine să sugă lapte de la sânul său şi, în mod miraculos, animalul a fost salvat astfel de la moartea prin inaniţie. „Nu ştiam ce altceva aş putea face. Eram disperată şi nu puteam sta acolo pur şi simplu să-l văd cum moară„, a declarat femeia din Colorado, pentru postul de televiziune KRDO-TV.

Vezi şi Cel mai leneş câine din lume: Stăpâna încearcă cu disperare să îl trezească dimineaţa VIDEO

Medicii avertizează însă că o astfel de practică nu este tocmai indicată, veterinarul Ameber Williams spunând că există o serie de viruşi care s-ar putea transmite de la puiul de câine la copil.

Citeşte şi Câinii sunt într-adevăr cei mai buni PRIETENI. Reacţia unui PATRUPED atunci stăpâna s-a înecat cu mâncare FOTO


loading...
Partenerii noștri